Erdoğan, Hata Yapan Sunucuyu 3 Kez Uyarmak Zorunda Kaldı - Son Dakika
Güncel

Erdoğan, Hata Yapan Sunucuyu 3 Kez Uyarmak Zorunda Kaldı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yenikapı Meydanı'ndaki Fetih Şöleni'nin duyurusunu yanlış anons eden sunucuyu 3 kez uyarmak zorunda kaldı.

26.05.2015 08:38  Güncelleme: 09:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a, Sinan Erdem Spor Salonu'nda esnafla buluşmasında, konuşmasını tamamladıktan sonra esnaf örgütleri başkanları tarafından çeşitli hediyeler verildi.

Erdoğan'ın yıllardır sunuculuğunu yapan Orhan Karakurt, bu sırada, tamamen dolu olan salona önemli bir duyuru yapacağını söyleyip, herkesin dikkatle dinlemesi istedi. Karakurt, tam "Cumhurbaşkanlığımızın ev sahipliğinde 30 Mart Cumartesi günü..." demişti ki, Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan müdahale geldi. Erdoğan, tarihi "30 Mayıs" olarak düzelttirdi.

ERDOĞAN SUFLE VERDİ

Karakurt anonsuna, "30 Mayıs saat 17:30'da Yenikapı Meydanı'nda muhteşem bir şölen var" diye devam etti. Erdoğan buna da müdahale ederek, "Fetih şöleni" diyerek sufle verdi. Karakurt anonsuna, "Sayın Cumhurbaşkanımız, sayın Başbakanımız ile beraber Fetih Şöleni'ni gerçekleştireceğiz" diye devam etti.

BU KEZ DE TARİHİ UNUTTU

Orhan Karakurt, anonsunun sonunda bir hata daha yaptı. "652. Fetih Şöleni..." deyince, Cumhurbaşkanı Erdoğan başını iki yana sallayarak, "562'nci" diye düzeltti. Cumhurbaşkanı'nın sesini gürültüden dolayı duyamayan Karakurt, Erdoğan'ın yanına kadar giderek, doğru rakamı tekrar öğrenip anonsuna devam etti.

Anonsun sonunda Karakurt, sözlerini, "Hep birlikte yeni bir destan yazmak için Yenikapı Meydanı'nda olacağız. Hazır mıyız?" diye tamamlayınca, tribünlerle birlikte Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da alkışladı.

Erdoğan, Hata Yapan Sunucuyu 3 Kez Uyarmak Zorunda Kaldı
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel Erdoğan, Hata Yapan Sunucuyu 3 Kez Uyarmak Zorunda Kaldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (26)

  • fatsal: oyum yine akp ye 39 63 Yanıtla
  • abbasağa : iyi dövmemiş buda bir gelişme 43 28 Yanıtla
  • pullutarla04100: aslanım cumhur başkanım 24 46 Yanıtla
  • TURAN: NEDEN AKP....ÇÜNKÜ DİĞERLERİ KONUŞUR AKP YAPAR..SEKSEN YİLDA YAPİLMİYANLAR ON YİLDA YAPİLDİ..GÜN BİRLİK OLMA GÜNÜ... MANTİK BUNU GEREKTİRİYOR.. CHP ALEVİ,ERMENİ PARTİSİ..SAVCİMİZİ ŞEHİT EDENLERE TERÖRİST DEMEDİ... CHP PLAJLARİN,CİBLAKLARİN PARTİSİDİR...CHP AYYAŞ LARİN PARTİSİDİR....HDP PKK PARTİSİ ...POLİSİMİZİ,ASKERİMİZİ ŞEHİT EDENLERE TERÖRİST DEMİYOR...BU İKİ PARTİ DİNİ,KİTABİ,BAYRAĞI SEVMEZLER..TÜRK DÜŞMANLARI BU İKİ PARTİYİ DESTEKLİYOR NEDEN ACABA...KOYU MHP LİYİM AMA MHP İKTİDAR OLAMAZ,KEŞKE OLSA...AKLİN YOLU BİR ONUN İÇİN OYLAR AKP YE.. BEN TÜRKÜM BEN MÜSLÜMANİM DİYEN BUNLARA ASLA OY VERMEZ..LÜTFEN CEVREMİZDEKİ İNSANLARİUYARALİM...BİZİM İNSANİMİZ SAFDİR......... 12 42 Yanıtla
  • AKP: Adam gibi adam. 15 19 Yanıtla
  • Şakir TÜRKMEN : Eee yani iyi bir liderin karşısında konuşmak zor 16 17 Yanıtla
  • furkan: Hayret dun soyledigini bugun yalanlayan birinden bu zeka 12 14 Yanıtla
  • Edi: Büyüksün usta durmak yok yola devam 13 13 Yanıtla
  • ayna: istanbulun fetih tarihini bilmeyen sunucuyla çalışıyor 18 5 Yanıtla
  • Büyük köy izmirli: KARİZMA CUMHUR BAŞKANIM BENİM ADAM GİBİ ADAM RABBİM KORUSUÑ SİZLERİ 11 9 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement