Erdoğan: Hollande'la Bundan Sonraki Sürece Yönelik Adımları Planladık - Son Dakika
Güncel

Erdoğan: Hollande'la Bundan Sonraki Sürece Yönelik Adımları Planladık

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Fransa Cumhurbaşkanı François Hollande ile görüşerek, "Bundan sonraki sürece yönelik atacağımız adımları şöyle bir planladık" dedi.

30.11.2015 19:38  Güncelleme: 20:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, BM İklim Değişikliği Zirvesi çıkışında Fransa Cumhurbaşkanı François Hollande ile gerçekleştirdiği görüşmenin verimli geçtiğini ifade ederek, "Bundan sonraki sürece yönelik atacağımız adımları şöyle bir planladık" diyerek olumlu görüşme olduğunu belirtti.

"GÜZEL BİR GÖRÜŞMEYDİ"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Paris'te gerçekleştirilen BM İklim Değişikliği Zirvesi'nde Fransa Cumhurbaşkanı François Hollande ile gerçekleştirdiği görüşmenin ardından basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Erdoğan, Fransa Cumhurbaşkanı François Hollande ile gerçekleştirdiği görüşmenin verimli olduğunu ifade ederek, "Olumlu bir gelişme oldu. Bundan sonraki sürece yönelik atacağımız adımları şöyle bir planladık. Dün Ahmet Bey'in Avrupa Birliği'ndeki görüşmelerini yine kendileriyle değerlendirmesini yaptık. Güzel bir görüşmeydi" dedi.

"BUNLARIN HEPSİNİ GÖRÜŞTÜK"

Erdoğan, Hollande ile Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in gerçekleştirdiği görüşmenin gündeme gelip gelmediği sorusuna, "Bunların hepsini görüştük. O da bütün temennilerini ve şu anda bölgedeki bölücü terör örgütüne yönelik, DEAŞ terör örgütüne yönelik müşterek koalisyon güçleri için neler yapabiliriz bunları da görüşme imkanımız oldu" yanıtını verdi.

Erdoğan: Hollande\'la Bundan Sonraki Sürece Yönelik Adımları Planladık
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Erdoğan: Hollande'la Bundan Sonraki Sürece Yönelik Adımları Planladık - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • Bilal : Türkün gücünü göreceksiniz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 38 74 Yanıtla
  • CCC: BRAVO REİS BÜYÜK SÜN ,,,SEN İŞİNİ BİLİR SİN ,,YÜCE TÜRK MİLLETİ SENİN LE BERABER DİR UNUT MA,,, 10 4 Yanıtla
  • CCC: BÜYÜKSÜN ....REİS ..... BOŞ VER KİM NE DERSE DESİN...SEN İŞİNİ BİLİRSİN..... 1 4 Yanıtla
  • 1453...17,25: HOLLANDE ,E SENI NAZARA DIKKA TE ALMIYOR BILE.....O PLANI NI PUTIN LE COK DAN YAPTI......ONLARIN 200 E YAKIN VATANDASLARINI ISID OLDURDU...SEN BU ISID DEN PETROL SATIN ALMISSIN SAYIN TAYYIT....O PETROLDE KAN VARRRR...DIKKKKAAAT.... 0 0 Yanıtla
  • Halk Otobüsü Şoförü Unutulan Parayı Teslim Etti
    14:31 Halk Otobüsü Şoförü Unutulan Parayı Teslim Etti

    Antalya'da tır şoförünün bindiği halk otobüsünün koltuğunda unuttuğu ve içinde 100 bin TL bulunan poşeti muhafaza altına alıp meslektaşına teslim eden halk otobüsü şoförü, 'Helal paraymış, yoksa giderdi' dedi.

  • Kayseri'de pastırmacılık yapan Yasin Güzel: Pastırma ve sucuk satışları Ramazan Bayramı'nda arttı
    14:30 Kayseri'de pastırmacılık yapan Yasin Güzel: Pastırma ve sucuk satışları Ramazan Bayramı'nda arttı

    Kayseri'de pastırmacılık yapan Yasin Güzel, Ramazan Bayramı'nda yerli ve yabancı turistlerin kente gelmesiyle pastırma ve sucuk satışlarının arttığını belirtti. Güzel, bayram sonrasında ise işlerin durduğunu ancak gurbetçilerin gelmesiyle tekrar yoğunlaşmayı beklediklerini söyledi. Ayrıca, et fiyatlarında bir artış olmaması nedeniyle pastırma ve sucuk fiyatlarında da değişiklik olmadığını ifade etti.

  • Edirne'de FETÖ, PKK ve DHKP-C üyesi 7 zanlı yakalandı
    14:29 Edirne'de FETÖ, PKK ve DHKP-C üyesi 7 zanlı yakalandı

    Edirne'de İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından yürütülen çalışmalar sonucunda, son bir haftada yurt dışına kaçmaya çalışan 4 FETÖ, 2 PKK ve 1 DHKP-C üyesi olmak üzere toplam 7 terör örgütü mensubu sınırda yakalandı.

  • İzmit'te market yangını: İtfaiye ekipleri müdahale ediyor
    14:29 İzmit'te market yangını: İtfaiye ekipleri müdahale ediyor

    Kocaeli'nin İzmit ilçesinde bulunan bir markette büyük yangın çıktı. Alevler kısa sürede büyüdü. Bölgeye çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi.

  • Denizli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu'nu ziyaret etti
    14:29 Denizli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu'nu ziyaret etti

    Denizli Gazeteciler Cemiyeti, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu'nu ziyaret etti. Çavuşoğlu, basının özgürleştiği ve kendi işlerini görebildiği bir sistem kurma hayalini paylaştı.

  • Samsun'da 20 araca ait 28 adet sahte plaka ele geçirildi, bir kişi yakalandı
    14:28 Samsun'da 20 araca ait 28 adet sahte plaka ele geçirildi, bir kişi yakalandı

    Samsun Emniyet Müdürlüğü, sahte mühürlü veya mühür kullanmadan üretilmiş araç plakalarının kullanılmasını engellemek için çalışma yaptı. Yapılan operasyonda Y.A.A. isimli şahsın işyerinde ve aracında yapılan aramalarda 20 araca ait 28 adet sahte araç plakası ve 1 adet ruhsatsız tabanca ele geçirildi. Y.A.A. hakkında adli ve idari işlemler yapıldı.

  • Giresun Bulancak'ta Kuyumcu Soygunu
    14:28 Giresun Bulancak'ta Kuyumcu Soygunu

    Giresun'un Bulancak ilçesindeki bir kuyumcu, silahlı ve maskeli iki kişi tarafından soyuldu. Zanlılar, altınları çantalarla bindikleri taksiyle kaçarken, taksi şoförü yaralandı. Şüphelilerin kaçış anları ise cep telefonuyla kaydedildi. Polis ekipleri, zanlıları yakalamak için çalışmalarını sürdürüyor.

  • CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşmeye ilişkin açıklama yaptı
    14:28 CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşmeye ilişkin açıklama yaptı

    CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile yapacakları görüşmenin nezaket ziyareti olmadığını belirtti. Özel, önemli gündemlerinin olduğunu ve bu konuda parti içi kurullarla görüş alışverişinde bulunacaklarını söyledi. Görüşmenin uzun ve yapıcı olmasını umduklarını ifade eden Özel, Türkiye açısından anlamlı sonuçlar alacakları bir sürece gireceklerini belirtti.

  • Doğubeyazıt Hudut Birliği'nde görev yapan Piyade Sözleşmeli Er Ömer Bodruoğlu son yolculuğuna uğurlandı
    14:27 Doğubeyazıt Hudut Birliği'nde görev yapan Piyade Sözleşmeli Er Ömer Bodruoğlu son yolculuğuna uğurlandı

    Doğubeyazıt Hudut Birliği'nde görev yapan ve 2 gün önce hayatını kaybeden Piyade Sözleşmeli Er Ömer Bodruoğlu son yolculuğuna uğurlandı. Cenaze törenine İlçe Kaymakamı Mutlu Köksal, Belediye Başkanı Muhsin Dere, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Yüzbaşı Görkem Güncan, Emniyet Müdürü Hüseyin Çam ve çok sayıda vatandaş katıldı.

  • Tavas'ta çiftçiler ve vatandaşlar yağmur duasına çıktı
    14:24 Tavas'ta çiftçiler ve vatandaşlar yağmur duasına çıktı

    Denizli'nin Tavas ilçesinde çiftçiler ve vatandaşlar, yeterli yağışların olmaması nedeniyle yağmur duasına çıktı. Yaklaşık bin kişinin katıldığı dua sonrası, hayır yemeği dağıtıldı.


Advertisement