Erdoğan'ı Arabanlı Esnaflar Kucakladı - Son Dakika
Yerel

Erdoğan'ı Arabanlı Esnaflar Kucakladı

Erdoğan\'ı Arabanlı Esnaflar Kucakladı

AK Parti Gaziantep Milletvekili ve Milletvekili Adayı Mehmet Erdoğan ve beraberindeki heyetle esnaf ve STK’ları ziyaret etti.

21.04.2015 09:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Gaziantep Milletvekili ve Milletvekili Adayı Mehmet Erdoğan ve beraberindeki heyetle esnaf ve STK'ları ziyaret etti.

Erdoğan ve beraberindeki heyeti, AK Parti İlçe Teşkilatı binası önünde Araban Belediye Başkanı Mehmet Özdemir, belediye meclis üyeleri, Araban AK Parti İlçe Başkanı Kamil Murat Kasney, ilçe teşkilatı ve vatandaşlar karşıladı.

AK Parti İlçe teşkilatı binasında toplanan vatandaşlara hitaben yaptığı konuşmada, 8 yıllık milletvekilliği döneminde Araban'a verdiği hizmetleri anlatan Erdoğan, "Önceki gün Araban ziyaretimden sonra Gaziantep'e giderken yolda araç konvoyumuzu durduran vatandaşların içinde bir de çoban vardı. Çoban'ın bana sarılıp sorunlarını anlatması, en önemlisi de bir milletvekiline ulaşmanın mutluluğunu yaşayan o çoban vatandaşımıza "Bir milletvekili olarak ayağının turabı olurum, iki dönem milletvekilliği dönemimde kendimi bu memlekete hizmet için var oldum, üçüncü dönemimde de inşallah seçilirsem yine hizmet için var olacağım dedim" dedi.

Araban ilçe çıkışından Akbudak kırsal mahallesine kadar olan 33 kilometrelik grup yolunun genişletilmesi için çalışmaların en kısa zamanda başlatılacağı müjdesini de veren Erdoğan'a, eski Milliyetçi Hareket Parti'li olan şimdi AK Parti Araban Belediye Meclis Üyesi olan Haci Çalışkan da,"Ben MHP'den Adalet ve Kalkınma Partisi'ne senin hizmetlerin için geçtim" dedi. Erdoğan'ın 8 yıllık milletvekilliği döneminde Araban ilçesine verdiği hizmetleri anlatıp teşekkür eden Çalışkan, "Üçüncü dönem milletvekilliğinde de senin yanındayız" diyerek desteğini açıkladı.

Daha sonra esnaf gezisine başlayan Erdoğan, ilçe esnafının kendisine gösterdiği ilgi ve sevgiden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Araban Belediye Başkanı Mehmet Özdemir ve AK Parti Araban İlçe Başkanı Kamil Murat Kasney ile birlikte Araban İlçe Kaymakamı Serhat Karabektaş'ı makamında ziyaret edip bir süre görüşen Erdoğan, Araban İlçe Emniyet Amirliğini de ziyaret ederek İlçe Emniyet Amiri Murat Lale'yi de makamında ziyaret etti.

İlçedeki sivil toplum kuruluşlarının başkanlarını da odalarında ziyaret eden Erdoğan'a Araban Şoförler Odası Başkanı Mustafa Karademir, Araban ilçe çıkışından Akbudak grup yolunda genişletme çalışması başlatılacağı müjdesini verdi.

Karademir, "Uzun yıllardan beri yolun darlığı yüzünden sık sık ölümlü, yaralanmalı ve maddi hasarlı trafik kazaları yaşanıyordu. Allah senden razı olsun, Allah seni biz Arabanlıların başından eksik etmesin, iyi ki varsın" diyerek teşekkür etti. Yol çalışması müjdesine memnuniyetini Erdoğan'ı defalarca öperek ifade eden Karademir,, "Sonuna kadar destekçiniziz" dedi.

Erdoğan, esnaf ziyaretlerin ardından ilçe merkezindeki bazı dul, yetim, yaşlı, hasta ve fakir aileleri evlerinde ziyaret ederek, gıda yardımında bulunup sorunlarını dinledikten sonra, akşam saatlerinde ilçeden ayrıldı. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Erdoğan'ı Arabanlı Esnaflar Kucakladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte
    18 Mar Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte

    Solana'nın yerel kripto para birimi SOL ve meme tabanlı kripto para birimi The Book of Meme (BOME), kripto para piyasasında ve sosyal medyada dikkat çekici performanslar sergileyerek büyük ilgi görüyor. SOL'un fiyatı son yedi gün içinde yüzde 45 artarak 200 dolar seviyesini aşarken, BOME de piyasaya sürülmesinden bu yana yüzde 82 değer kazandı. Solana'nın yarattığı hareketlilik, DeFi ekosistemine olan ilginin artmasıyla da paralellik gösteriyor.

  • Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım
    18 Mar Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adayı Gökhan Zan, partinin adaylığını geri çekmesiyle ilgili konuştu. Parti açıklamasının yasal ve siyasal karşılığı olmadığını belirten zan, şantaj ve tehditlere boyun eğmeyeceğini vurguladı.

  • TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş
    18 Mar TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adaylığını geri çektiği Gökhan Zan "Tehdit ve şantaja maruz kaldım" ifadelerini kullanırken kamuoyu bomba bir iddiayla sarsıldı. Zan'ın bir aracı üzerinden adaylıktan çekilmemesi karşılığında AK Parti'den 5 milyon dolar talep ettiği, ikinci bir görüşmede ise TRT spor yorumculuğu talep ettiği öne sürüldü. Söz konusu iki pazarlığın kayıtlarına erişen TİP'in de Gökhan Zan ile ilgili böyle bir karar aldığı ifade ediliyor.

  • Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı
    18 Mar Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı

    Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne üç balistik füze fırlattığını açıkladı. Füzelerin yaklaşık 300 kilometre mesafe katederek Japon Denizi'ne düştüğü belirtildi. Denemeler, Kore Yarımadası'nda barışı ve istikrarı tehdit ettiği gerekçesiyle şiddetle kınandı. Japonya Başbakanı, füze denemelerini Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi kararlarını ihlal olarak nitelendirdi.


Advertisement