Erdoğan ile "Görüntülü" Görüşen Gencin Mutluluğu - Son Dakika
Güncel

Erdoğan ile "Görüntülü" Görüşen Gencin Mutluluğu

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüntülü konuşma yapan üniversite öğrenci Melih Yüksel ile röportaj Erdoğan ile "görüntülü" görüşen gencin mutluluğu Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın dünkü Kırşehir ziyaretinde görüntülü görüşme gerçekleştirdiği Bolu'da üniversite öğrenimi gören Yüksel, büyük mutluluk yaşıyor Yüksel: "Geçen yıl camide tokalaşmıştık ama konuşamamıştık. Bu sefer de böyle denk geldi" Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın dünkü Kırşehir ziyareti sırasında görüntülü görüşme yaptığı Bolu'da üniversite öğrenimi gören Melih Yüksel, yaşadığı mutluluğu dile getirerek, "Geçen yıl camide tokalaşmıştık ama konuşamamıştık. Bu sefer de böyle denk geldi.

28.05.2016 15:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüntülü konuşma yapan üniversite öğrenci Melih Yüksel ile röportaj

Erdoğan ile "görüntülü" görüşen gencin mutluluğu

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın dünkü Kırşehir ziyaretinde görüntülü görüşme gerçekleştirdiği Bolu'da üniversite öğrenimi gören Yüksel, büyük mutluluk yaşıyor

Yüksel:

"Geçen yıl camide tokalaşmıştık ama konuşamamıştık. Bu sefer de böyle denk geldi"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın dünkü Kırşehir ziyareti sırasında görüntülü görüşme yaptığı Bolu'da üniversite öğrenimi gören Melih Yüksel, yaşadığı mutluluğu dile getirerek, "Geçen yıl camide tokalaşmıştık ama konuşamamıştık. Bu sefer de böyle denk geldi." dedi.

Abant İzzet Baysal Üniversitesi Mimarlık ve Mühendislik Fakültesi Mimarlık Bölümü 3. sınıf öğrencisi Yüksel, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Ahilik Haftası kutlamaları için dün Kırşehir'e giden Erdoğan'ın ziyareti sırasında kentte olamadığı için üzüldüğünü belirtti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, Kırşehir'de genelde cuma namazını Hoca Ahmet Yesevi Camisi'nde kıldığını kaydeden Yüksel, "Geçen yıl da orada kılmıştı. Teyzem Ayten Güneş'in evi caminin girişinin tam karşısında. Orada teyzem, 'Sayın Cumhurbaşkanım buyrun çayımızı için' demişler. Cumhurbaşkanımız da pilav istemiş. Bizimkiler de kabul edip eve davet etmişler." diye konuştu.

"Sizi başkan olarak görmek istiyoruz"

Yüksel, dün kendisini arayan kuzeninin "Eve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın geleceği" bilgisini verdiğini aktararak şunları söyledi:

"Ben de 'Gelince mutlaka görüntülü olarak beni arayın' dedim. Geldiğinde görüntülü aradılar, Cumhurbaşkanımız ile beni tanıştırdılar, 'Bolu'da okuduğumu' söylediler. Bu esnada telefonu verdiler, konuştuk. 'Ne yapıyorsun, nasılsın?' dedi. Ben de 'İyiyim Sayın Cumhurbaşkanım, siz nasılsınız?' dedim. O da 'iyi olduğunu' söyledi ve başarılar diledi. Konuşmamızda kendisine 'Sizi başkan olarak görmek istiyoruz' dedim. Cumhurbaşkanımız da teşekkür ederek başarılar diledi."

Geçen yılki Ahilik Haftası kutlamaları için kenti ziyaret eden Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın elini öptüğünü anlatan Yüksel, "Geçen yıl camide tokalaşmıştık ama konuşamamıştık. Bu sefer de böyle denk geldi." şeklinde konuştu.

Yüksel, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile yüz yüze konuşmak istediğini dile getirerek, "Öyle bir fırsatım olsa Cumhurbaşkanımızdan kendi mesleğime yönelik iyileştirmeler yapılmasını ve mimarlık mesleği hakkında konuşmak isterdim. Bunun yanında öğrenci arkadaşlarımızın isteklerini de kendisine iletmek isterdim." ifadesini kullandı.

Kırşehir'deki Hoca Ahmet Yesevi Camisi'nin karşısındaki apartmanda oturan Güneş ailesi, dün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı cuma namazı çıkışı "Çaya bekliyoruz" yazılı kağıtla evlerine davet etmişti. Dört çocuk sahibi Servet (43) ve Ayten Güneş (40) çiftini evlerinde ziyaret eden Erdoğan, Ayten Güneş'in Bolu'da okuyan üniversite öğrencisi yeğeni Melih Yüksel ile görüntülü konuşmuştu.

Erdoğan ile "Görüntülü" Görüşen Gencin Mutluluğu
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Erdoğan ile 'Görüntülü' Görüşen Gencin Mutluluğu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Tokat-Sulusaray ilçesinde 4.7 büyüklüğünde deprem
    06:15 Tokat-Sulusaray ilçesinde 4.7 büyüklüğünde deprem

    Tokat'ın Sulusaray ilçesinde meydana gelen 4.7 büyüklükteki deprem Tokat, Sivas ve Yozgat'ta hissedildi. Tokat'ın Sulusaray ilçesi Yozgat il sınırına yakın bin noktada saat 01.06'da deprem meydana geldi. AFAD verilerine göre 4.7 büyüklükteki deprem Tokat, Sivas ve Yozgat'ta hissedildi.

  • Hırvatistan'daki seçimlerde iktidar partisi güç kaybetti
    04:15 Hırvatistan'daki seçimlerde iktidar partisi güç kaybetti

    Hırvatistan'da gerçekleştirilen parlamento seçimlerinde iktidar partisi HDZ, seçimleri kazanmasına rağmen güç kaybetti. HDZ'nin oy oranı yaklaşık yüzde 35 olurken, muhalefet partisi SDP'nin oy oranı yaklaşık yüzde 26 oldu. Yeni hükümeti oluşturacak koalisyonun en az 76 vekilin desteğini alması gerekiyor.

  • Hırvatistan'da HDZ Seçimleri Kazandı Ancak Güç Kaybetti
    04:11 Hırvatistan'da HDZ Seçimleri Kazandı Ancak Güç Kaybetti

    Hırvatistan'da gerçekleştirilen parlamento seçimlerinde iktidar partisi HDZ, seçimleri kazanmasına rağmen güç kaybetti. HDZ'nin oy oranı yaklaşık yüzde 35 oldu ve parlamentoda 60 sandalye elde etti. Muhalefet partisi SDP'nin oy oranı ise yaklaşık yüzde 26 oldu ve 42 sandalye kazandı. Yeni hükümeti oluşturacak koalisyon en az 76 vekilin desteğini alması gerekiyor.

  • Şimşek: Piyasalar enflasyonun düşeceğine inanmaya başladı
    03:53 Şimşek: Piyasalar enflasyonun düşeceğine inanmaya başladı

    Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Uluslararası Finans Enstitüsü (IIF) tarafından düzenlenen Küresel Görünüm Forumu'nda yaptığı konuşmada, piyasaların ve yatırımcıların genel olarak enflasyonun düşeceği ve Orta Vadeli Program'ın (OVP) sonuç vereceğine inanmaya başladığını ifade etti. Şimşek, OVP'nin güçlü ve güvenilir bir çerçeveye sahip olduğunu belirtirken, enflasyonun düşürülmesinin öncelikli hedefleri arasında olduğunu vurguladı. Ayrıca, Türkiye'nin politika önceliklerini anlatan Şimşek, OVP'nin fiyat istikrarını sağlamayı, rekabetçiliği artırmayı ve yapısal reformları gerçekleştirmeyi amaçladığını söyledi.

  • Tokat'ın Sulusaray ilçesinde 4,1 büyüklüğünde deprem meydana geldi
    03:43 Tokat'ın Sulusaray ilçesinde 4,1 büyüklüğünde deprem meydana geldi

    Tokat'ın Sulusaray ilçesinde saat 02.35'te merkez üssü olan 4,1 büyüklüğünde deprem kaydedildi. Depremin 7 kilometre derinlikte olduğu belirlendi. İkinci depremin herhangi bir olumsuzluğa neden olmadığı bildirildi. Ekipler sahada çalışmalarını sürdürüyor.

  • Serpil Örümcer, yardım konseri öncesi herkese teşekkür etti
    03:09 Serpil Örümcer, yardım konseri öncesi herkese teşekkür etti

    Geçimini sağlamak için fotoğraflarını ve albümlerini satışa çıkarmak zorunda kalan Serpil Örümcer, yardım konseri öncesi herkese teşekkür etti. Kendisine yardım sözünde bulunan ünlü isimlerin zamanla sözlerini unuttuğunu belirten Örümcer, Cem Karaca Kültür Merkezi'nde gerçekleşen konserde izleyicilerle dans etti. Konserde elde edilen gelirlerle Örümcer'in borçları kapatılacak.

  • Tokat'ta yaşanan 4,7 büyüklüğündeki deprem anı güvenlik kamerasında
    03:05 Tokat'ta yaşanan 4,7 büyüklüğündeki deprem anı güvenlik kamerasında

    Tokat Sulusaray ilçesinde meydana gelen 4,7 büyüklüğündeki depremin anı güvenlik kameralarına yansıdı. Belediye Başkanı Davut Kılıç, ilçede herhangi bir olumsuz durumun bulunmadığını açıkladı.

  • Mersin'de iki otomobil çarpıştı: 5 yaralı
    02:59 Mersin'de iki otomobil çarpıştı: 5 yaralı

    Mersin'de kontrolsüz kavşakta meydana gelen trafik kazasında, 68 BT 456 plakalı otomobil ile 34 HJY 494 plakalı araç çarpıştı. Kazada 5 kişi yaralandı. Bölge sakinleri, kavşağa ışık ve kamera sistemi takılması taleplerinin henüz karşılanmadığını belirtti.

  • Tokat'ta 4,7 Büyüklüğünde Deprem Meydana Geldi
    02:59 Tokat'ta 4,7 Büyüklüğünde Deprem Meydana Geldi

    Tokat Sulusaray ilçesinde meydana gelen 4,7 büyüklüğündeki depremin ardından, Belediye Başkanı Davut Kılıç, herhangi bir olumsuz durumun bulunmadığını açıkladı. Deprem anı güvenlik kameralarına yansıdı.

  • İstanbul'da taksiciler öldürülen meslektaşları için eylem yaptılar
    02:44 İstanbul'da taksiciler öldürülen meslektaşları için eylem yaptılar

    İstanbul'da bir grup taksici, öldürülen taksici Yaşar Yanıkyürek için ve son zamanlarda taksicilere yönelik artan sözlü şiddet ve cinayetleri, kötü şartları protesto etmek için eylem yaptı. Göztepe Köprüsü önünde toplanan taksiciler, Beşiktaş Meydanı önüne kadar konvoy yaptı. Taksiciler, protestoyu sonlandırdıktan sonra yetkililere seslenerek, bu tür olayların yaşanmaması için önlem alınmasını istedi.


Advertisement