Erdoğan'ın 'Dalkavuk' Dediği Gazeteciye TSK'dan Özel Davet - Son Dakika
Güncel

Erdoğan'ın 'Dalkavuk' Dediği Gazeteciye TSK'dan Özel Davet

CNN muhabiri Ivan Watson, Genelkurmay Başkanlığı'nın özel davetlisi olarak Suriye-Türkiye sınırındaki TSK noktalarını yerinde inceledi.

21.10.2014 11:07  Güncelleme: 11:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın Gezi Parkı olayları sırasında yaptığı yayınlar nedeniyle 'dalkavuk' ve 'dış mihrak' ilan ettiği CNN muhabiri Ivan Watson, Genelkurmay Başkanlığı'nın özel davetlisi olarak Suriye- Türkiye sınırındaki TSK noktalarını yerinde inceledi.

TSK'NIN NÖBET NOKTALARINA GİRDİ

Cumhuriyet gazetesinin haberine göre; ABD'li gazeteci, sınırdaki askeri bölgeleri gezerek, "Türkiye'nin sınırı nasıl koruduğuna" ilişkin bir haber yaptı. Erdoğan'ın 'dış mihrak' ilan ettiği Watson, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin nöbet noktalarına da girerek, görüntü aldı.

TAKSİM'DE GÖZALTINA ALINMIŞTI

Uzun yıllardır İstanbul'da görev yapan Watson, 3 1 Mayıs 2014 tarihinde, Gezi Parkı protestolarının birinci yılı nedeniyle olağanüstü güvenlik önlemleri alınan Taksim'de gözaltına alınmış, bu olayın kamuoyunda yarattığı tepki üzerine o dönem Başbakan olan Erdoğan da Watson için 'dış mihrak' ve 'dalkavuk' ifadelerini kullanmıştı. Bu olayın ardından Türkiye'den ayrılan Ivan Watson şu sıralar Hong Kong'da görev yapıyor.

Erdoğan\'ın \'Dalkavuk\' Dediği Gazeteciye TSK\'dan Özel Davet
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel Erdoğan'ın 'Dalkavuk' Dediği Gazeteciye TSK'dan Özel Davet - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • davutoğlu: necdet özel nasılsa emekli olacağım bari kendimi kötü hisetmemek adına artık dur diyeyim ayağına mı yapıyor bu hareketleri acaba??? zamanında ergenekon, balyoz vs. adı altında bir kısım inim inim inlerken neredeydin?? bölücülerin gizli tanıklığıyla tsk'nın genelkurmay başkanı terörist olarak nitelendirilip yargılanırken neredeydin??? diye sormazlarmı adama. . . . 13 3 Yanıtla EY REİS, EY REİS.: REİS BALYOZ, ERGENEKON GERÇEKTE YOLSUZLUK HIRSIZLIĞIDA AFFETTİLER ONLARDAN NEDEN BAHSETMİYORSUN. DEMEKKİ NEYMİŞ TÜRKİYE CUMHURUYİTE HASBEL KADER TESADÜFLERLE YÖNETİLİYORMUŞ İŞİN İÇİNDEN ÇIKAMAYINCA BİZ DEĞİL PARALEL YAPTI. O PARALELİ ELLERİYLE DEVLETİN MEKAMLARINA YERLEŞTİRİP ÜMRELERE BERABER GİDERKEN İYİ İDİ HADİ SÖYLE NEYİ YAPLAŞAMADILAR REİS. BİR TARAFI AKLA BİR TARAFI KİRLET. ALLAHIN HESABI VE GAZABINDAN KAÇILMAZZZZZZZZZZZZZZZ. 0 0 reis: Sormazlar efendim hernekadar balyoz ve Ergenekon davaları tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldılar suçsuz luk ları ıspatlanmadıkca zanlılar tanıklar ve belgeler gerçekler ile doluydu sizler alıştınız sincandan tankları siyasetin üzerinde yürütmeye geride kaldı mazi 0 0
  • DAVUTOĞLU: ayrıca suçsuzlukları ispatlanmadıkça demişsinya. . . erdoğan bakanların dosyalarını göndertmedi ve kimse inceleyemedi dahi. . . yargılanmalarına izin bile vermedi!!!! bumu hakkaniyet???? erdoğan oğlunu polise bile aldırmadı reisssss. . . . . hukuk devletiya ne oldu??? o paşalar isteseydi kimse onları alamazdı. . . ama necdet özele yol verildi başa geçti, o'da sessiz kalarak dinamikleri değiştirdi ve bir anlamda yalnız bıraktı paşaları. . . . . gerçeklerle doluyduya belgeler al sana gerçekler. . . . sende söyle bakalım 17 ve 25 aralık gerçeklerini duyalım. . . 5 2 Yanıtla

Advertisement