Erdoğan'ın Konuklar Onuruna Savarona'da Verdiği Yemek Sona Erdi - Son Dakika
Güncel

Erdoğan'ın Konuklar Onuruna Savarona'da Verdiği Yemek Sona Erdi

Erdoğan\'ın Konuklar Onuruna Savarona\'da Verdiği Yemek Sona Erdi

Haber-Kamera Mehmet AKTARAN İstanbul DHACumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, İslam İşbirliği Teşkilatı (İİT) 13. İslam Zirvesi'ne katılan devlet ve hükümet başkanları onurunaSavarona Yatı'nda verdiği akşam yemeği sona erdi.

13.04.2016 23:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Haber-Kamera Mehmet AKTARAN İstanbul DHA

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, İslam İşbirliği Teşkilatı (İİT) 13. İslam Zirvesi'ne katılan devlet ve hükümet başkanları onuruna

Savarona Yatı'nda verdiği akşam yemeği sona erdi.

Kuruçeşme'den demir alarak İstanbul Boğazı'nda tur atan ve 3. Boğaz köprüsü yakınlarına da uğrayan Savarona Yatı'ndaki yemeğe, İslam İşbirliği Teşkilatı Genel Sekreteri İyad bin Emin Madani ile Azerbaycan, Bahreyn, Afganistan, Malezya, Kamerun, Lübnan, Ürdün, Özbekistan, Cezayir, Katar, Libya, Bosna-Hersek, Belarus, Yemen, Fildişi Sahilleri, Pakistan, Gine ve Filistin heyeti başkanları ve temsilcileri katıldı.

Kuruçeşme'den saat 19.00 sıralarında açılan Savarona Yatı, yaklaşık 2,5 saatlik turun ardından yeniden geri döndü.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Erdoğan'ın Konuklar Onuruna Savarona'da Verdiği Yemek Sona Erdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Diyarbakır'da Dicle Nehri'nde ceset olduğu ihbarı üzerine arama çalışması başlatıldı
    22:09 Diyarbakır'da Dicle Nehri'nde ceset olduğu ihbarı üzerine arama çalışması başlatıldı

    Diyarbakır'ın Sur ilçesinde bulunan Dicle Nehri'nde bir ceset olduğu ihbarı üzerine AFAD, 112 Acil Sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Ekipler, nehirde bir süre arama çalışması yaptıktan sonra çalışmaya yarın sabah da devam edecek.

  • Tokat'ta meydana gelen deprem Kayseri'de bir evin duvarlarında hasara neden oldu
    22:08 Tokat'ta meydana gelen deprem Kayseri'de bir evin duvarlarında hasara neden oldu

    Tokat'ın Sulusaray ilçesinde meydana gelen 5,6 büyüklüğündeki deprem sonucunda Kayseri'de ikamet eden Ferdi Yakupoğlu'nun evinin duvarlarında çatlaklar oluştu. Yakupoğlu, evin oturulacak halde olmadığını ve ailesinin risk altında olduğunu belirtti. AFAD'a bilgi verildi.

  • Alaçatı Ot Festivali coşkuyla başladı
    22:06 Alaçatı Ot Festivali coşkuyla başladı

    Bu yıl 13.'sü düzenlenen Alaçatı Ot Festivali 'Öz'e Dönüş' konseptiyle kapılarını açtı. Festivale katılan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay ile Çeşme Belediye Başkanı Lal Denizli stantları gezerek, vatandaşlarla selamlaştı.

  • TİP İstanbul İl Örgütü, Asgari Ücret Artışı İçin Protesto Etti
    22:03 TİP İstanbul İl Örgütü, Asgari Ücret Artışı İçin Protesto Etti

    Türkiye İşçi Partisi (TİP) İstanbul İl Örgütü, hükümete gönderdiği açık mektupta asgari ücretin yılda bir kez artmasını isteyen Merkez Bankası Başkanı ve bu yıl asgari ücrete ikinci bir zam yapılmayacağını söyleyen Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan'ı Merkez Bankası önünde düzenlediği basın açıklamasıyla protesto etti. TİP üyeleri, Merkez Bankası Başkanı'nın hemen görevden alınmasını istedi.

  • Amasya'nın Taşova ilçesindeki bir evin bahçesinde çıkan yangın söndürüldü
    22:03 Amasya'nın Taşova ilçesindeki bir evin bahçesinde çıkan yangın söndürüldü

    Amasya'nın Taşova ilçesindeki bir evin bahçesinde bulunan depoda çıkan yangın, ahır ve samanlığa da sıçradı. Yangın itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürülürken, depo, ahır ve samanlık kullanılamaz hale geldi. Yangında 500 saman balyası ve 1 ton yem yandı.


Advertisement