Erdoğan'ın Portresini Çizen Gülşah'a Bilgisayar Hediyesi - Son Dakika
Güncel

Erdoğan'ın Portresini Çizen Gülşah'a Bilgisayar Hediyesi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın portresini çizip sosyal medya hesabından paylaşan Serebral Palsi hastası Gülşah Yağmur Yazıcı'ya Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu bilgisayar hediye etti.

10.12.2016 10:19  Güncelleme: 12:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın portresini çizerek, Twitter hesabında paylaşan Serebral Palsi hastası Gülşah Yağmur Yazıcı'yı ziyaret etti.

BELEDİYE BAŞKANI BİLGİSAYAR HEDİYE ETTİ

Derince ilçesinde yaşayan Yazıcı ailesini ziyaret eden Karaosmanoğlu, baba Şenol ve anne Sebahat Yazıcı ile görüştü. Karaosmanoğlu, kendisine diğer çizimlerini de gösteren Gülşah'ı tebrik ederek, dizüstü bilgisayar hediye etti.


"KENDİSİYLE İLETİŞİMDE KALACAĞIZ"

Kentteki engelli gençleri fırsat buldukça ziyaret ettiğini, Gülşah'ın onlardan biri olduğunu belirten Karaosmanğlu, "Bu kardeşlerimizi Allah'ın bir lütfu olarak görüyoruz. Engelli kardeşlerimize ne kadar değer verirsek, huzurumuz ve bereketimiz o kadar güzel olur. Gülşah da bu güzelliklerden bir tanesidir. Bundan sonra da devamlı kendisiyle iletişimde kalacağız ve fırsat buldukça kentimizi beraber gezeceğiz." diye konuştu.

TELEFON GÖRÜŞMESİNDEN ETKİLENMİŞ

Karaosmanoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Gülşah arasında gerçekleşen telefon görüşmesinden çok etkilendiğini de sözlerine ekledi. Yazıcı ailesi de ziyaretinden dolayı Karaosmanoğlu'na teşekkür etti.


Öte yandan, ziyaret sırasında, Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, Gülşah'ı telefonla arayarak, İstanbul'a davet etti.

Erdoğan\'ın Portresini Çizen Gülşah\'a Bilgisayar Hediyesi
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Erdoğan'ın Portresini Çizen Gülşah'a Bilgisayar Hediyesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement