Koru, Davutoğlu'na Erdoğan'ın Telefonundaki Açılış Mesajını Hatırlattı - Son Dakika
Güncel

Koru, Davutoğlu'na Erdoğan'ın Telefonundaki Açılış Mesajını Hatırlattı

Fehmi Koru, Erdoğan'ın Başbakanlık koltuğuna oturduğu ilk günlerde cep telefonundaki açılış mesajının "mağrur olma" olduğunu açıkladı, Davutoğlu'na uyarılarda bulundu.

26.08.2014 14:45  Güncelleme: 15:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'e yakınlığıyla bilinen Habertürk gazetesi yazarı Fehmi Koru, "Yeni Başbakan'a öğütler..." başlıklı bugünkü yazısında Başbakan Erdoğan'a ait ilginç bir detayı yazdı.

Erdoğan'ın Başbakanlık koltuğuna ilk oturduğu günlerde telefonundaki açılış mesajının "Mağrur olma" olduğunu yazan Fehmi Koru bu mesajdan yola çıkarak Davutoğlu'na bir dizi uyarıda bulundu.

OSMANLI GÖNDERMESİ

Erdoğan'ın telefonundaki 'Mağrur olma' mesajının "Osmanlı padişahlarının cami önünde toplanan halk taralından 'Mağrur olma padişahım, senden büyük Allah var' nidalarıyla cuma selamlığına gönderildiğinden esinlendiğini" yazan Fehmi Koru, "Yüksek mevkilerde bulunan kişilerin bu tur uyanlara ihtivacı olduğu aşikâr.." göndermesinde bulundu.

İşte Koru'nun yazısındaki o kısım;

"Merak edilmesin, öğüdü ben verecek değilim. Tayyip Erdoğan'ın Başbakanlığı üstlendiği ilk günlerde, cep telefonunun "Mağrur olma" uyarısıyla açıldığını öğrenmiştik. Osmanlı padişahlarının cami önünde toplanan halk taralından 'Mağrur olma padişahım, senden büyük Allah var' nidalarıyla cuma selamlığına gönderildiğinden esinlenerek...
Yüksek mevkilerde bulunan kişilerin bu tur uyanlara ihtivacı olduğu aşikâr...

Bugünlerde hakkında çıkan övücü yazıları okudukça, tarih bilinci vüksek Ahmet Davutoğlu'nun aklından da o uyarılar mutlaka geçiyordur. Geçmiyorsa geçmeli."

Koru, Davutoğlu\'na Erdoğan\'ın Telefonundaki Açılış Mesajını Hatırlattı
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel Koru, Davutoğlu'na Erdoğan'ın Telefonundaki Açılış Mesajını Hatırlattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • necmettin: Ümmetin kaderi döndü Önce tayyip gibi bir vatan evladı arkasından samimiyeti her halinden belli olan davutoğlu ya rabbi sana şükürler olsun 17 25 Yanıtla
  • cs: demek erdoğan ya telefonunu hiç açmadı ya da okuması yok. . . 33 7 Yanıtla
  • vatanamillete: Mağrur olma, mağdur et. . . 13 11 Yanıtla

Advertisement