Erdoğan Kimse Vatanımızın Üzerinde Bir Operasyon Düşünmesin. Karşılarında Bizi Bulurlar - Son Dakika
Güncel

Erdoğan Kimse Vatanımızın Üzerinde Bir Operasyon Düşünmesin. Karşılarında Bizi Bulurlar

Erdoğan Kimse Vatanımızın Üzerinde Bir Operasyon Düşünmesin. Karşılarında Bizi Bulurlar

Erdoğan Terör örgütünün arkasında olduğu bir siyasi parti var. Benim Kürt kardeşlerimi istismar ediyor.

25.05.2015 21:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Erdoğan Terör örgütünün arkasında olduğu bir siyasi parti var. Benim Kürt kardeşlerimi istismar ediyor. Benim dindar Kürt kardeşlerim bunlara cevabı inanıyorum ki 7 Haziran'da verecek

Bölücü örgütün güdümündeki bu parti İstanbul'da ne kadar sapkın grup varsa, hepsini topladı. Avrupa'daki Kandil bu partinin zaten merkez üssü. Pensilvanya bu partiyi destekliyor. Ermeni lobisi destekliyor, milliyetçi olduğunu söyleyen parti destekliyor. Medya derseniz, bu partinin genel başkanından bir pop star icat etmenin gayreti içinde

Büyük bir oyun oynanıyor. Bu oyunu beraber bozmamız lazım. Özellikle benim Kürt kardeşlerimi bu oyuna getirmelerine müsaade etmeyeceğiz

Kimse vatanımızın üzerinde bir operasyon düşünmesin. Karşılarında bizi bulurlar. Silahlı Kuvvetlerimizi, polis gücümüzü, en önemlisi de milletimizi bulurlar

Haber-Kamera Mehmet AKTARAN İstanbul DHA

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sultanbeyli'deki tapu devir-teslim töreninde yaptığı konuşmada, Kimse vatanımızın üzerinde bir operasyon düşünmesin. Karşılarında bizi bulurlar. Silahlı Kuvvetlerimizi, polis gücümüzü, en önemlisi de milletimizi bulurlar dedi.

Erdoğan, Sultanbeyli'nin 100 yıllık sorunu olan tapu sorununun aşılması için önemli bir adımın atıldığını vurgulayarak, Şu anda ilk etapta 1 milyon 271 bin metrekarelik tapu dağıtıma giriyor. Onun için de inşallah 7 Haziran seçimleriyle birlikte kalan kısmın da adımlarını inanıyorum ki hükümetiniz atacaktır ve onun da işlemleri bitirilerek sahiplerine dağıtlacakttır. Biz Başbakanlığımızdan beri çözüm için varolduk. Yönetmek er kişinin işidir. Birileri sadece dinledikleriyle konuşurlar. Burada ilk yerleşimler kurulmaya başlandığından beri, senetle, sözleşmeyle yürütülen ve pek çok sıkıntılara yol açan işlemler artık tapu üzerinden ve çok daha sağlıklı yapılabilecek. Böylece Sultanbeyli ideal bir ilçe olma yolunda ilerleyecektir dedi.

10 AĞUSTOS'TA YÜZDE 70'LİK REKOR OY...

Erdoğan, Sultanbeyli'ye bir şükran borcum var. Anladınız mı Evet... 10 Ağustos 2014 seçimlerinde yüzde 70 rekor bir oyla şahsımı desteklediniz. Bizde eğilmek var mı Biz sadece ve sadece Rabbimizin karşısında rükü ederiz. Bugüne kadar böyle geldik, bundan sonra da böyle gideceğiz. Ben ahde vefanıza, bu kardeşinize sahip çıktığınız için teşekkür ediyorum. İnşallah verdiğiniz bu güven karşılığını bulacaktır diye konuştu.

Türkiye Cumhurbaşkanını artık doğrudan seçiyor. Yeni Anayasa, Başkanlık sistemi artık ülkemiz için kaçınılmaz hale geldi diyen Cumpurbaşkanı Erdoğan, şöyle devam etti

7 Haziran bu açıdan da önemli. Biliyorsunuz, çok ilginç ittifaklar kurdular. Eski Türkiye etrafında toplandılar. Sultanbeyli, buradaki erkeklerin başındaki takkelerden, kadınların başörtülerinden dolayı nasıl tahkir edildiklerini iyi bilir, değil mi 28 Şubat'ta Sultanbeyli nasıl hedef haline geldiğini iyi bilir, değil mi İşte bu eski Türkiye özlemcileri yelpazelerini çok daha genişletmiş şekilde karşımıza dikildiler. CHP, eski Milli Şef özlemiyle yanıp tutuşuyor. Ne diyor, 'İmam-Hatip'leri kapatacağım' diyor. Kayseri'ye gidiyor, Öyle bir şey söylemedim diyor. Sayın Kılıçdıroğlu, biz 1+8'in ne olduğunu biliriz. Bize bunu yediremezsiniz. Ben İmam-Hatip'liyim, dört çocuğum da İmam-Hatip'li. Kızlarımın ne çektiğini ben bilirim. Üniversiteye almadılar. Biz de yurtdışında okuttuk. Bu ne demek Orta kısımların kaldırılması... Artık bu oyuna gelmemiz mümkün değil. Okullarda başörtüsü sorunu kaldı mı Nereden nereye. Alma mazlumun ahını, çıkar aheste aheste. Elhamdülillah, sabrettik, buraya geldik. Sabrettik, hamdolsun zafer geldi. Ama ben de sizden bir şey bekliyorum. Çok çalışacaksınız. Başarılı üniversitelere gireceksiniz, manevi değerlerle mücehhes bir nesil yetiştireceksiniz. Bitmedi, bir de kalktı, zorunlu din derslerini kaldıracakmış. Hale bak. Yahu neyi kaldırıyorsun Zorunlu din dersini niye kaldırıyorsun İmansız bir milletin batması haktır. İman, din, bırakılır mı Ama bunların böyle şeylerden nasibi yok.

HDP'Yİ ELEŞTİRDİ

Bir de terör örgütünün arkasında olduğu bir siyasi parti var. Benim Kürt kardeşlerimi istismar ediyor. Benim dindar Kürt kardeşlerim bunlara cevabı inanıyorum ki 7 Haziran'da verecek. Eskiden biz CHP'yi bilirdik, şimdi bu da 'Taksim Kabe'mizdir' diyor. Bizim tek Kabe'miz var,o da Mekke'de. İşte 7 Haziran bunun için önemli. Diyanet İşleri Başkanlığı'nı kaldıracağız dediler. Ya, sana mı kaldı bu iş Sen kimsin de kaldırıyorsun, nasıl kaldırıyorsun Bu ülkede, Allah'ın izniyle bu topluluk asla böyle bir şeye müsaade etmez. Kürt kardeşlerim bu zihniyete bir ders vermeli. Onlar Zerdüştlüğü savunuyor, elimizde belgesi var. Benim Kürt kardeşlerim bunların peşinden gitmez. Ağrı'ya, Iğdır'a, Kars'a, Muş'a havalimanı yapan biziz. Yarın Hakkari'ye havalimanı yapıyoruz ya... 2 yıl müteahhitleri tehdit ettiler, iş makinelerini yaktılar. Buna rağmen yaptık. Yarın sayın Başbakan ile gideceğiz, orayı açacağız. Büyük bir oyun oynanıyor. Bu oyunu beraber bozmamız lazım. Özellikle benim Kürt kardeşlerimi bu oyuna getirmelerine müsaade etmeyeceğiz. Biz Türküyle, Çerkeziyle, Lazıyla, Boşnağıyla, Çeçeniyle, Ahıskalısıyla, yaradılanı Yaradan'dan ötürü severiz. Biz ret politikalarını, inkar politikalarını, asimilasyon politikalarını ayaklarımız altına aldık. Bunların çözüm süreciyle falan alakaları yok.

KANDİL, BU PARTİNİN MERKEZ ÜSSÜ

Erdoğan, Bölücü örgütün güdümündeki bu parti İstanbul'da ne kadar sapkın grup varsa, hepsini topladı. Kandil bu partinin zaten merkez üssü. Pensilvanya bu partiyi destekliyor. Ermeni lobisi destekliyor, milliyetçi olduğunu söyleyen parti destekliyor. Medya derseniz, bu partinin genel başkanından bir pop star icat etmenin gayreti içinde diye konuştu.

Cumhurbaşkanı, sözlerini, Kimse vatanımızın üzerinde operasyon düşünmesin. Karşılarında bizi bulurlar. Silahlı Kuvvetlerimizi, polis gücümüzü, en önemlisi de milletimizi bulurlar. Pensilvanya'daki zat, haydi gelsene, niye gelmiyorsun Türkiye'den kaçanlara ev sahipliği mi yapıyorsun İmamlar hep kaçıp gidiyor. Yahu imamlar kaçıp gider mi Ama gidiyor diye tamamladı.

Erdoğan, konuşmasının sonunda, Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin'e temsili tapu verdi. Keskin de Cumhurbaşkanı'na bir hediye takdim etti.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Erdoğan Kimse Vatanımızın Üzerinde Bir Operasyon Düşünmesin. Karşılarında Bizi Bulurlar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Orhan: Geç olsun, ama uz olsun.. Bir de az olmasin.. Sözlerini ispat etmek için Imralili ile baslanabilinir. 0 0 Yanıtla
  • Olympiakos Teknik Direktörü Jose Mendilibar: Dayanma gücümüzü sonuna kadar kullandık
    01:57 Olympiakos Teknik Direktörü Jose Mendilibar: Dayanma gücümüzü sonuna kadar kullandık

    Olympiakos Teknik Direktörü Jose Mendilibar, Fenerbahçe ile oynadıkları zorlu maçta dayanma güçlerini sonuna kadar kullandıklarını belirterek, penaltı atışlarına kalmasının futbolcuların becerisine bağlı olduğunu söyledi. Mendilibar ayrıca, Avrupa kupalarında yarı finale kalmanın kendisini şanslı hissettirdiğini ve penaltılara bakmadığını ifade etti.

  • Tokat Sulusaray'da 5.6 Büyüklüğünde Deprem
    01:09 Tokat Sulusaray'da 5.6 Büyüklüğünde Deprem

    Tokat'ın Sulusaray ilçesinde meydana gelen 5.6 büyüklüğündeki deprem, çevre illerde de hissedildi. Depremde can kaybı olup olmadığı henüz bilinmiyor.

  • Epic Games Store'da Bu Hafta Ücretsiz Oyunlar
    01:09 Epic Games Store'da Bu Hafta Ücretsiz Oyunlar

    Epic Games Store, her hafta ücretsiz oyunlar vermeye devam ediyor. Bu hafta ise strateji ve macera türündeki The Big Con ve Town of Salem 2 oyunları ücretsiz olarak sunulacak. Town of Salem 2, arkadaşlarınızla birlikte oynayabileceğiniz bir sosyal dedektiflik yapımı olarak öne çıkıyor. The Big Con ise Ali isimli bir karakterin hikayesini anlatıyor. Oyunları ücretsiz olarak almak için Epic Games Store'un web sitesine veya masaüstü uygulamasına giriş yapmanız yeterli.

  • Tecno Camon 30 Premier 5G Tanıtıldı: İşte Özellikleri
    01:09 Tecno Camon 30 Premier 5G Tanıtıldı: İşte Özellikleri

    Tecno, Camon 30 serisinin yeni modeli olan Camon 30 Premier 5G'yi piyasaya sürdü. Camon 30 Premier, şık tasarımı ve özellikleri ile dikkat çekiyor. 6,77 inç LTPO AMOLED ekran, 120Hz yenileme hızı, 50 Megapiksel selfie kamerası, MediaTek Dimensity 8200 işlemci, 12GB RAM, 512GB depolama alanı, 5000 mAh pil ve 70W hızlı şarj desteği gibi özelliklere sahip olan cihaz, silver ve black renk seçenekleri ile sunulacak.

  • Hastane bahçesindeki trafo yangını paniğe neden oldu
    00:52 Hastane bahçesindeki trafo yangını paniğe neden oldu

    Karabük'ün Safranbolu ilçesinde bulunan hastanenin bahçesindeki trafoda çıkan yangın, paniğe neden oldu. Yangın, hızlı bir şekilde kontrol altına alınarak söndürüldü. Tedbir amacıyla hastanenin elektriği bir süre kesildi.


Advertisement