Erdoğan: "Kurşunlu Camisi'ne Sıkılan Her Kurşun Bizim de Kalbimize Sıkılmıştır" - Son Dakika
Politika

Erdoğan: "Kurşunlu Camisi'ne Sıkılan Her Kurşun Bizim de Kalbimize Sıkılmıştır"

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Sivil Toplum Kuruluşu temsilcileri ve kanaat önderleri buluşması Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıklamaları DİYARBAKIR - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Diyarbakır'da bir otelde Sivil Toplum Kuruluşu temsilcileri ve kanaat önderleriyle bir araya geldi.

28.05.2016 20:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Sivil Toplum Kuruluşu temsilcileri ve kanaat önderleri buluşması

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıklamaları DİYARBAKIR - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Diyarbakır'da bir otelde Sivil Toplum Kuruluşu temsilcileri ve kanaat önderleriyle bir araya geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, toplantıda konuşma yaptı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Hak ve özgürlükler noktasında, en ciddi reformların yapıldığı bir dönemde, tekrar silaha sarılmanın ne anlamı olabilir? Bölgede güven ve istikrar ikliminin hakim olduğu bir süreçte ne dediler, 'öz yönetim.' Bu hezeyanlarla çıktılar ortaya ama bu 'öz yönetim' ifadelerini bunlar neye çevirdiler, 'öz katliam'a çevirdiler."

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Kurşunlu Camisi'ne sıkılan her kurşun bizim de kalbimize sıkılmıştır bunu böyle biliniz. Sur içinde tahrip edilen her bir eser ile sadece Diyarbakır'ın değil, tüm Türkiye'nin ortak tarihini, ortak hafızasını siliyorlar bunu böyle biliniz. Diyarbakır, Mekke'nin, Medine'nin, Kudüs'ün, İstanbul'un, Konya'nın kardeşidir, bunu böyle biliniz."

Erdoğan: "Kurşunlu Camisi\'ne Sıkılan Her Kurşun Bizim de Kalbimize Sıkılmıştır"
Kaynak: AA

Son Dakika Politika Erdoğan: 'Kurşunlu Camisi'ne Sıkılan Her Kurşun Bizim de Kalbimize Sıkılmıştır' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement