Erdoğan, Salona Giremeyen Partililer İçin Talimat Verdi - Son Dakika
Güncel

Erdoğan, Salona Giremeyen Partililer İçin Talimat Verdi

Kongre salonunun önünde konuşma yaptığı sırada içeriye girmekte zorlanan partilileri fark eden Erdoğan, korumasına çalışmaların hızlandırılması talimatını verdi.

27.08.2014 11:42  Güncelleme: 13:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye'nin 12. Cumhurbaşkanı seçilen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, kurucusu olduğu Ak Parti 'ye bugün veda ediyor. Ankara Arena Spor Salonu'nda gerçekleştirilen Ak Parti 1. Olağanüstü Büyük Kongresi'ne eşi Emine Erdoğan ile birlikte gelen Erdoğan'ın salona girmesi kürsüden "büyük an" olarak ilan edildi.

"BU ASLA VEDA DEĞİL"

12'nci cumhurbaşkanı seçilen Başbakan Erdoğan, AK Parti'nin Olağan Kongresi öncesi Ankara Arena'ya girmeden dışarıda kurulan platformda partililere hitap etti. "Bu asla veda değil" diyen Erdoğan, yeni kabinenin de cuma günü kurulacağını söyledi. Erdoğan, yarın devralacağı yeni görevinden "Cumhurbaşkanı" olarak bahsetmedi, "Cumhur'un başkanı" diyerek yeni görevini tarif etti.

ERDOĞAN'I RAHATSIZ EDEN GÖRÜNTÜ

Konuşması sırasında salona girmekte zorluk çeken partililerin yaşadığı zorluğu fark eden Erdoğan, yanındakilerden korumalarından birini çağırarak içerdeki çalışmaların hızlandırılması talimatını verdi.








Erdoğan, Salona Giremeyen Partililer İçin Talimat Verdi
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel Erdoğan, Salona Giremeyen Partililer İçin Talimat Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (9)

  • RTE: YEMİN EDERİM TÜYLERİNİZ DİKEN DİKEN OLUYORDUR. YEDİREMİYORSUNUZ KENDİNİZE KUDURACAKSINIZ. SİZE SADECE GÜLÜYORUM ANTİ TAYYİPLER. 30 46 Yanıtla RTE: SENİN ANLAMA KABİLİYETİNDE BİR SIKINTI VAR SORUNA O KADAR CEVAP VERDİM. SEN ANLAMAK İSTEMİYORSAN BEN NE YAPAYIM, İŞ BANKASI DEDİM ANLAMADIN. SEKSEN YILDIR BU MİLLETİN PARASINI YİYORSUNUZ BU MİLLETTEN BİR HELALLİK ALIN, GERÇİ İKİ SEÇİMDİR VERMİYOR BU MİLLET AMA KISACASI ÖNCE SEN KENDİNE BAK KOÇUM. LAFI DOLANDIRIP CVP ALAMADIM DEME. SEN ÇOK GÜZEL CVP ALDINDA İŞİNİZE GELMİYOR BU ÜLKEYE YAPILAN HİZMET. 0 0 katil: zorunamı gitti ey gafill 0 0 RTE: ne zoruma gidecek yenilgiye doymayan güreşçi sizsiniz bizim öyle bir derdimiz yokki vur allahım vur bıktık tokatlamaktan. 0 0 RTE: SENİNKİLERİDE BİLİYORUZ KÖR GÖZLÜLER, BU DEVLETİ NASIL SÖMÜRDÜKLERİNİZİ, NASIL YATIRIMLAR YAPTIKLARINI, ELİNE KAZMAYI ALIP ÇALIŞMAYA GİDENİ ASTINIZ SİZ, AĞZIMI AÇTIRMAYIN. 0 0 RTE: biz çaldıklarımızla yol, uydu, üçüncü köprü, körfez köprüsü, uçak, helikopter, evdeki nineme, teyzeme, dul yengeme maaş bağladık, muhtaç kalmasın diye. kuyruklara girmeyi özledik, emekli maaşlarını zamanından önce yatırdık rahat alsınlar diye, istanbuldan izmire üçbuçuk saatte gideceğiz körfezin üzerinden, hızlı tren koyduk vatandaş yollarda sürünmesin diye, milleti okadar zengin yaptıkki yer gök araba asgari ücretli araba sahibi oldu orta gelirlide iki araba var. yollarda eski araba göremez olduk. ben size soruyorum siz şimdiye kadar çaldıklarınız ile ne yaptınız. 0 0 RTE: BEN VATAN İÇİN HİZMETE BAKARIM KOÇUM GERİSİ TEFERRUATTIR. CUMHURİYET TARİHİNDEN BU YANA TÜRKİYE BÖYLE HİZMET GÖRDÜMÜ. MENDERES YAPMAYA KALKTI CHP ASTI. TUGUT ÖZAL BİR HAMLE BAŞLATTI KURŞUNLADILAR OLMADI ZEHİRLEDİLER, İSRAİL FİLİSTİNİ BOMBALARKEN CHP GENEL MERKEZİNDE İSRAİLLİ VEKİLLERLE TOPLANTI YAPTI. İŞ BANKASINI UNUTMAYIN. . . . . . . . . NASILDA SÖMÜRÜYONUZ. 0 0
  • Rte: Ya adam tam mal devletin elinde birsey yok her yeri özelleştirdiler diyo savaş çıksa telefonu suyu kesecekler diyo la mal savaş çıksa giydiğin don devlete ait oturduğun ev altındaki araba devletin bunu bilmeyen mallar var 5 11 Yanıtla
  • reis: Musa ya hitaben kaza sen çok beklersin 4 2 Yanıtla

Advertisement