Erdoğan, Şehit Yakınları ve Gazilerle Bir Araya Geldi - Son Dakika
Yerel

Erdoğan, Şehit Yakınları ve Gazilerle Bir Araya Geldi

Erdoğan, Şehit Yakınları ve Gazilerle Bir Araya Geldi

AK Parti Gaziantep Milletvekili Adayı Mehmet Erdoğan, Gaziantep Şehit ve Gazi Aileler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğini ziyaret etti.

23.05.2015 15:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Gaziantep Milletvekili Adayı Mehmet Erdoğan, Gaziantep Şehit ve Gazi Aileler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğini ziyaret etti.

Ziyaretten çok mutlu olduklarını dile getiren Gaziantep Şehit ve Gazi Aileler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğinin Yönetim Kurulu Başkanı Turgay Buğa, AK Parti'nin derneklerine gösterdikleri ilgi ve alakadan dolayı teşekkürlerini dile getirdi.

AK Parti Gaziantep Milletvekili Adayı Mehmet Erdoğan, 7 Haziran seçim çalışmalarına tempo düşürmeden devam ediyor. Şehit yakınları ve gazilerle bir araya gelen Erdoğan gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. "Şehitlerimizin emaneti olan kardeşlerimiz bizim için kutsaldır, onlar bize emanetidir" diyen Erdoğan, "Gazilerimiz ve aileleri onlarda bizim için kutsaldır. Şehitlerimizin dul yetimlerinin her zaman yanında olduk olmaya devam edeceğiz. Ak Parti iktidarıyla Aralık 2010'da anayasada yaptığımız değişiklerle dezavantajlı kesimi avantajlı hale getirdik, bu dezavantajlı kesimin başında da şehitlerimizin dul yetimleriyle gazilerimiz gelmekte, gençlerimiz çocuklarımız, yaşlılarımız ve engellilerimiz gelmekte Ak Parti olarak buna çok önem verdik. Bir sosyal hukuk devleti olmanın gereğini ilk defa Ak Parti iktidarı yerine getirdi ve biz onların her zaman hizmetkarı olduk, yanlarında olduk, dertleri ve meseleleriyle ilgilendik bundan sonra da her zaman yanınızda olacağız. Derneğimizin değerli yöneticileri bizleri sıkıntılarınızla alakalı aradı ve biz de çözülebilecek olan her noktada yanınızda yer aldık. Bizi ağırladığınız için hepinize çok teşekkür ediyorum. Bu ülkemiz dünde bağımsız bir ülkeydi yarında öyle olmaya devam edecektir" dedi.

Erdoğan şöyle devam etti:

"Ülkemiz üzerinde hesabı olan gerek dış mihraklar gerek ise onların yerli işbirlikçileri zaman hezeyana uğratıldı bundan sonrada uğratılacaktır. 7 Haziran seçimleri bizim için çok önemli ve 7 Haziran seçimlerinde üzerinize düşeni yapacağını inanıyorum, birilerine fırsat vermeyelim. Birileri koalisyon meraklısı olabilirler, koalisyon kaos olduğunu biliyorsunuz. En son koalisyon Türkiye'yi iflasa götürdü bundan sonrada buna müsaade etmeyelim. Muhalefet liderlerinden bir tanesi 'koalisyonlar çok kötüdür'. Muhalefet olduğu halde AK Parti'yi işaret ederek bir nevi AK Parti'yi destekleyin demek istedi ama tabi bunu açık söyleyemez ancak işaret olur ve işareti de bir parti liderimiz verdi ona teşekkür ediyorum. Bir başka muhalefet lideri de yıkım planları yapıyor o kadar ileri gidiyor ki "Müslümanların Kabe'si Mekke'dir, bizimki taksimdir" diyor. Bu kadar da ileri gidiyor, onunla yetinmiyor bugün bizim için kutsal mekanlardan biri olan Mescidi Aksa'yı Yahudilere veriyor. Bunlar bu seçimde restini siz vereceksiniz, bunlara yaptıklarının hesabını siz vereceksiniz. Milleti sokağa düşürdüler 53 vatandaşımız öldü, Gaziantep Barak Mahallesinde ölen 5 vatandaşımızın kanı daha yerde duruyor ve bunlar şimdi karşımıza çıkıp barıştan söz ediyorlar. Barıştan söz eden, insanların kanına girmez, dağ ağzıyla konuşmaz." - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Erdoğan, Şehit Yakınları ve Gazilerle Bir Araya Geldi - Son Dakika


Advertisement