Erdoğan: "Şiddet Ortamını Doğuran Siyasi Çatışmalara, Haksızlıklara ve Eşitsizliklere Çare... - Son Dakika
Güncel

Erdoğan: "Şiddet Ortamını Doğuran Siyasi Çatışmalara, Haksızlıklara ve Eşitsizliklere Çare...

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşması Cumhurbaşkanı Erdoğan: (BM Medeniyetler İttifakı) "İttifakın sağladığı başarıya rağmen şu gerçeği de hep birlikte kabul etmek durumundayız. Uluslararası toplum olarak ittifakın kuruluş amacını teşkil eden hedeflere ulaşmaktan halen çok uzağız. Bizi Medeniyetler İttifakı'nı kurmaya iten kemikleşmiş önyargıları, insanları, inançları, kökleri ve kültürleri temelinde ayrıştıran anlayışı maalesef halen aşamadık.

26.04.2016 11:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşması Cumhurbaşkanı Erdoğan: (BM Medeniyetler İttifakı) "İttifakın sağladığı başarıya rağmen şu gerçeği de hep birlikte kabul etmek durumundayız. Uluslararası toplum olarak ittifakın kuruluş amacını teşkil eden hedeflere ulaşmaktan halen çok uzağız. Bizi Medeniyetler İttifakı'nı kurmaya iten kemikleşmiş önyargıları, insanları, inançları, kökleri ve kültürleri temelinde ayrıştıran anlayışı maalesef halen aşamadık. Radikal akımlarla ve bu akımların beslediği terörle mücadelede bizlerden beklenen ortak ve kararlı mücadeleyi yeteri kadar sergileyemedik. "

Cumhurbaşkanı Erdoğan: " Suriye'de, Irak'ta, Nijerya'da, Fransa'da, Pakistan'da, Türkiye'de, Belçika'da, İspanya'da, bütün bu ülkelerdeki patlayan bombalar ardı ardına gerçekleşirken yaşadığımız acıyı ortak bir duruşa, söyleme ve eyleme dönüştürmedik. Şiddet ortamını doğuran siyasi çatışmalara, haksızlıklara ve eşitsizliklere çare bulamadık."

Erdoğan: "Şiddet Ortamını Doğuran Siyasi Çatışmalara, Haksızlıklara ve Eşitsizliklere Çare...
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Erdoğan: 'Şiddet Ortamını Doğuran Siyasi Çatışmalara, Haksızlıklara ve Eşitsizliklere Çare... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement