Erdoğan: Şu Anda 25 Terörist Askerlerimizle Çatışıyor - Son Dakika
Güncel

Erdoğan: Şu Anda 25 Terörist Askerlerimizle Çatışıyor

Sakarya'da vatandaşlara seslenen Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ağrı Diyadin'deki çatışmayla ilgili "25 terörist şu anda askerlerimize karşı çatışma içinde" dedi.

11.04.2015 15:51  Güncelleme: 20:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sakarya'da vatandaşlara hitap etti. Konuşmasında Ağrı'nın Diyadin İlçesi'ndeki terör saldırısına da değinen Erdoğan, "Çatışmalar devam ediyor. 25 terörist askerlerimize karşı çatışmanın içinde" dedi.

Erdoğan'ın konuşmasından satırbaşları;

"Bugün Ağrı Diyadin'de askerlerimizi hedef alan saldırıda ülkemizdeki barış ortamını dinamitlemeyi, çözüm sürecini baltalamayı amaçlayan bölücü terör örgütü aziz milletimizin güvenliğini sağlamak için fedakarca görev yapan güvenlik güçlerimize bir saldırıda bulundu. Bu saldırıyı huzurunuzda şiddetle kınıyorum. Çatışmalar devam ediyor. 25 terörist güvenlik güçlerimize karşı çatışmanın içinde.

"BUNUN YOLU SİLAHTAN GEÇMEZ"

Malum siyasi parti bu bölücü terör örgütünün bu eylemleriyle oy toplamının gayreti içinde. Eğer demokrasi diyorlarsa eğer temel hak ve özgürlük diyorlarsa bunun yolu silahtan geçmez bunun yolu sandıktan geçer.

"BİR MÜJDEYİ PAYLAŞMAK İSTİYORUM"

Bir müjdeyi sizlerle paylaşmak istiyorum. 8 Nisan'da Bakanlar Kurulu'nda alınan kararla Karasu Otomotiv İhtisas Endüstrisi'nin kuruluşuna karar verdi. Ben de onayladım, resmi gazetede yayınlandı. Hayırlı olmasını diliyorum.

Sakarya etnik farklılıklar üzerinden siyaset yapmak isteyenlere bunun yanlış olduğunun mesajını veriyor. Çoklukta birlik işte sizde bu var. Sizi alkışlıyor, tebrik ediyorum. Sakarya mezhep farklılıkları üzerinden siyaset yapmak isteyenlerde yanlış yolda olduklarının mesajını veriyor. Sakarya çalışmanın üretmenin emeğin değerini ortaya koyuyor, tüm Türkiye'ye mesajını veriyor. Sakarya'nın yeni Türkiye'nin inşasında ülkeye ve tüm coğrafyaya gerekli mesajı vereceğini biliyorum.

"SAKARYA HER SEÇİMDE BİZE DESTEK VERDİ"

Elde ettiğimiz her başarıda Sakarya daima bizim yanımızdaydı. Sakarya her seçimde bize Türkiye ortalamasının üzerinde destek verdi. Gençlik burada, millet burada kardeşlik burada. Bizi bölmek isteyenlere fırsat vermeyeceğiz. Batıda neyse doğuda o, kuzeyde neyse güneyde o olacağız.

"BAŞKANLIK SİSTEMİNE KARŞILARSA..."

78 milyonuyla bir olacağız, beraber olacağız, kardeş olacağız ve Türkiye olacağız. Darbe ve vesayet heveslilerinin üzerine giderken, reformları hayata geçirirken, Gezi'cilerden paralelcilere kadar çeşit şer odağı ile mücadele ederken Sakarya hep yanımızdaydı. Bugün birileri başkanlık sistemine karşılarsa, parlamentoya giremeyeceklerini biliyorlar. Yeni Türkiye yolunda önümüze pek çok engeller çıkaracaklar. Hatırlayın Gezi olaylarını, 17-25 olaylarını, Çağlayan Adliyesi'nde savcımızın şehit edilmesinin ardındaki nedenlerden biri de budur. Allah Rahmet eylesin gelin ruhuna Fatih'a okuyalım.

"SALDIRDIKLARI ERDOĞAN DEĞİL MİLLETİN KENDİSİ"

Geçmişte yıllarca yaptıkları gibi milletimizi zehirlemelerine izin vermediğimiz için bize kin besliyorlar. 70 yıla varan çok partili siyasi hayatımızın 40 yılını heba etme pahasına gizli iktidarlarını sürdürdüler. Saldırdıkları Tayyip Erdoğan değil milletin kendisinedir. Cumhurbaşkanlığı makamından milletin kendi temsilcisinin bulunuyor olmasından rahatsızlar. Siz onların demokrasiyi, insan haklarını ağızlarından düşürmediklerine bakmayın. Onların demokrasiden anladıkları iktidarda olmalarıdır. Onların insan haklarından anladıkları herkesin kendi çizdikleri hayat çizgisinde kalmalarıdır. Bunları herkes için istediğinizde onların bir anda faşist olduklarını görürsünüz. Milletimizin desteği ise bunların güç aldığı tüm kanalları kapattık.

"BU YOL UÇURUMA ÇIKAR"

Tüm umutlarını doğal afete, ekonomik krize ya da dış odaklı olaylara bağladılar. Bu yol millete çıkmaz, milletin desteğini alarak iktidara çıkmaz. Bu yol uçuruma çıkar.

"MEVCUT SİSTEM ARTIK BEKLEME ODASINA ALINDI"

Türkiye 7 Haziran'da sadece 4 yıl ülkeyi yönetecek kadroları seçmeyecek Türkiye'nin hedefleri ve vizyonu oylanacak. Mevcut sistem artık bekleme odasına alındı. Yeni döneme geçişin sancılarını yaşıyoruz. Yeni Türkiye'nin inşası da bu şekilde oluyor. Mevcut sistem Türkiye'yi daha fazla taşıyamıyor. Bunun en büyük şahidi benim.
Kardeşlerim belediyede idareciliği İstanbul gibi bir şehirde yaşadım. İstanbul nereden nereye geldi. O günden bugüne aynı şekilde devam eden belediyecilik var. Türkiye'de de durum aynı.

"ESKİ TÜRKİYE'NİN NEYİ DAHA İYİYDİ"

Seçime 31 parti katılıyor. Nasıl oluyor da diktatör oluyoruz. Eski Türkiye'nin neyi daha iyiydi Allah aşkına. 10 senede bir darbe olan bir Türkiye. 16 aylık hükümetlerle yönetildik. Çıkmış, bugün bir gazetede gördüm sanayici ve iş adamlarının toplandığı sivil toplum örgütünün yeni başkanı, al birini vur ötekine, şu andaki hükümetin attığı adımları bir geri gidiş olarak akla hayalete gelmeyecek şekilde yorumluyor. Bunlar haddini bilmiyor. Bunlarda insaf yok. Sermayeleri 1'e 5 katladı şımarıklığı içinde bunları yapıyorlar. Bu tür STK'lar şunu bilmeli bu ülkenin huzuruna mutluluğunu değil birliğine beraberliğine dinamit atarsınız. Soruyorum onlara terör mü daha iyiydi kesintisiz devam eden ekonomik kriz mi daha iyiydi. Bütün bunlar sizim için iyi değildi."




Erdoğan: Şu Anda 25 Terörist Askerlerimizle Çatışıyor
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel Erdoğan: Şu Anda 25 Terörist Askerlerimizle Çatışıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (180)

  • AKP şahlanacak: Bu işte CHP MHP bdp işbirliği var yine asker PKK çatışşın şeçim üzeri şehit üzerine rant peşinde Allah hepinizi ıslah etsin yine inadına AKP korkaklar işinize gelince demokrasi gelmeyince sokoklara yok böyle yağma yedirmeyiz artık Menderes leri özalları Erdoğan Allah izniyle 400 millet velikilini bulacak sizede bakıp şaşı kalacak 15 78 Yanıtla
  • omar: hendekler kazınıp kimlik konturolü yaparken eli keleşli bölücüler hükümet çıt cıkarmıyordu seçim yaklastı mhp ye kayan oyların telaşı doguyu sındirme planı akp oyunu bu 74 8 Yanıtla
  • Ati: Korkuyorum.Bunlar milleti inandırmak için kendi askerini bile öldürür.PKK askerimizi şehit etti diye meydanlarda bağırır 61 19 Yanıtla
  • tax: Pkk nin askere saldirmak icin hic bir nedeni yok ne isteseler veriliyor hemde secim arifesinde. 56 18 Yanıtla
  • KENAN: O TERÖRİSTLERİ ALLAH İSLAH ETSİN HAİNLER 47 20 Yanıtla
  • muslat: çözüm süreci ni sabote ediliyor deyip kürt lerin oyunu. . asker pkk çatışması çıkarıp mhp nin oyunu çekme planı. . . 56 10 Yanıtla
  • Izmir li: Sende Bunu Isitiyordun Zaten Hdp yi Kotulemek Icin Elinden Ne Geliyorsa Yapiyorsun Ama Basaramiyacaksin S . Ocalan Ve Onun Mucedele Cizgisi uzerinde Yol Alanlar ulkeye Baris getirilecek Yasasin Demokratik Konfedaralizim 15 50 Yanıtla
  • ekol: Allah ve millet seninle reis. İnşaallah ... 27 34 Yanıtla
  • TİMUR: Pkklı hainler barajı geçemiyeceğini anlayınca yine Askerimize saldırdılar Erdoğan az diyor en az 60 civarı pkklı hain saldırmış 30 31 Yanıtla
  • 21 amed: Oyun yazın 2172 ye gönderin mitten dakika dakika AKP oyunlari öğrenin . koyunlar artik bu AKP de vaz geçin biraz vicdanlı olun artik ya 14 45 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Eskişehir'de Karagöz ile Hacivat geleneği yaşatılıyor
    11:43 Eskişehir'de Karagöz ile Hacivat geleneği yaşatılıyor

    Eskişehir'de tiyatro sanatçısı Hüseyin Demir, 20 yıldır ramazan aylarında her pazar Karagöz ile Hacivat temsiliyle izleyici karşısına çıkarak gölge oyunu geleneğinin yaşatılmasına katkıda bulunuyor. Hüseyin Demir, izleyicileri de oyuna dahil ederek oyunlarının katılımcı olmasını sağlıyor. Gösterilerini halka açık ve ücretsiz düzenleyen Demir, oyunu kendi tasarladığı dekorlarla sahneliyor. Dijitalleşme karşısında organik bir örnek sunan Demir, temsillerinin hem çocukları hem de yetişkinleri etkilediğini belirtiyor.

  • Trabzon'da tarihi cami avlusunda kitap satarak kedilere yardım eden İsmail Gürsoy
    11:43 Trabzon'da tarihi cami avlusunda kitap satarak kedilere yardım eden İsmail Gürsoy

    Trabzon'da tarihi İskenderpaşa Camisi'nin avlusunda 40 yıldır kitap satarak geçimini sağlayan İsmail Gürsoy, topladığı bağışlarla sahipsiz kedileri doyuruyor. Gürsoy, cami avlusunda beslediği kediler için hayırseverlerden yardım alıyor ve onları düzenli olarak besliyor.

  • Gaziantep-Nizip Karayolunda Silahlı Saldırı Sonucu Öldürülen Kadının Kimliği Tespit Edildi
    11:42 Gaziantep-Nizip Karayolunda Silahlı Saldırı Sonucu Öldürülen Kadının Kimliği Tespit Edildi

    Gaziantep-Nizip karayolunda vücudunun çeşitli yerlerinden silahla vurularak öldürülen kadının kimliği tespit edildi. Cengiz'in cenazesi, adli tıpta tamamlanan işlemlerin ardından ailesine teslim edilirken katil zanlısı yada zanlılarını yakalama çalışmaları sürüyor.

  • Ağrı kırsalında yaşayanlar ilkbahar mevsiminde 'kara kış'ı yaşıyor
    11:42 Ağrı kırsalında yaşayanlar ilkbahar mevsiminde 'kara kış'ı yaşıyor

    Tek katlı ev ve ahırların kar altında kaldığı Ağrı kırsalında yaşayanlar ilkbahar mevsiminde 'kara kış'ı yaşıyor. Bahar mevsiminde yoğun kar alan ve kırsaldaki evlerin kara gömüldüğü kentte, vatandaşlar zorlu bir yaşam sürüyor.

  • Adana'da polis operasyonunda 25 silah ele geçirildi, 2 kişi gözaltına alındı
    11:42 Adana'da polis operasyonunda 25 silah ele geçirildi, 2 kişi gözaltına alındı

    Adana Seyhan İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Çınarlı Mahallesi'ndeki bir barda yapılan operasyonda ruhsatsız 7 tabanca, 18 av tüfeği ve 12 mermi ele geçirdi. Operasyonda Tahsin C. ve Ersen D. isimli şüpheliler gözaltına alındı.

  • P. Karşıyaka, Bahçeşehir Koleji'ni konuk edecek
    11:41 P. Karşıyaka, Bahçeşehir Koleji'ni konuk edecek

    Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nin 25. haftasında P. Karşıyaka, yarın Bahçeşehir Koleji'ni evinde ağırlayacak. Karşılaşma öncesinde ev sahibi P. Karşıyaka 4. sırada yer alırken, konuk ekip Bahçeşehir Koleji ise 13. sırada bulunuyor. İki takım arasında oynanan ilk devre müsabakasını P. Karşıyaka kazanmıştı.

  • Malatya'da inşaat sektörü seçim sonrası canlanmayı bekliyor
    11:41 Malatya'da inşaat sektörü seçim sonrası canlanmayı bekliyor

    Malatya'da yapılacak yerel seçimlerin ardından inşaat sektöründe ciddi bir artış ve hareketlilik bekleniyor. Deprem bölgelerinde konut ihtiyacının karşılanmasıyla birlikte sektörde istihdam ve konut ihtiyacında rahatlama olması öngörülüyor. İnşaat Mühendisi Musa Karagöz, kredi sorununun giderilmesi ve yeni yapılan deprem konutlarıyla birlikte güvenli ve yaşanabilir konutlar üretileceğini belirtti.

  • Ardahan'ın Gürçayır Mahallesi'ne modern bir taziye evi açıldı
    11:41 Ardahan'ın Gürçayır Mahallesi'ne modern bir taziye evi açıldı

    Ardahan Belediyesi, 'Her mahalleye bir taziye evi' sloganıyla başlattığı çalışmalar kapsamında Gürçayır Mahallesi sakinlerine modern bir taziye evi kazandırdı. Açılış törenine Ardahan Belediye Başkanı Faruk Demir, CHP Milletvekili Özgür Erdem İncesu ve mahalle sakinleri katıldı.


Advertisement