Erdoğan Tok: "30 Mart Milletin Zaferi Olacak" - Son Dakika
Yerel

Erdoğan Tok: "30 Mart Milletin Zaferi Olacak"

Erdoğan Tok: "30 Mart Milletin Zaferi Olacak"

AK Parti İlkadım Belediye Başkan Adayı Erdoğan Tok, 30 Mart'ın millet iradesinin zaferi olacağını söyledi.

27.03.2014 15:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti İlkadım Belediye Başkan Adayı Erdoğan Tok, 30 Mart'ın millet iradesinin zaferi olacağını söyledi.

Erdoğan Tok, Samsun Gıda Borsası ve Sağlık Söz Sendikası'nı ziyaret etti. Kadıköy, Adalet, Kazım Karabekir Mahallelerini gezen AK Parti İlkadım Belediye Başkan Adayı Erdoğan Tok, Çanakçı, Bilmece ve Çelikalan köylerinde vatandaşlarla buluştu. Gezilerinde vatandaşların yoğun ilgisini gören AK Parti İlkadım Belediye Başkan Adayı Erdoğan Tok, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın önderliğinde geleceğe umutla baktıklarını belirtti. Tok, vatandaşlara İlkadım Belediyesi'nin iktidar belediyesi olmasının avantajlarını anlattı.

"HALKIN EMANETİNE SAHİP ÇIKACAĞIZ"

Halkın emanetine sahip çıkamayan yönetime, milletin sandıkta gereken dersi vereceğini söyleyen AK Parti İlkadım Belediye Başkan Adayı Erdoğan Tok, Hakkın ve hukukun korunamadığı, ayrımcılığın ve adaletsizliğin had safhaya yükseldiği İlkadım Belediyesi'ni halkın belediyesi yapacaklarını, 30 Mart'ta millet iradesinin yeniden sağlanacağını kaydetti.

Uzun Adam'ın öğrencisi yakıştırmalarını alan AK Parti İlkadım Belediye Başkan Adayı Erdoğan Tok, İlkadım'ın geleceğinin usta ellerde şekilleneceğini kaydetti. "Başbakan'a sözümüz var" diyen Tok, "Samsun'a değer veren bir Başbakanımız var. Samsunlu Gençlik ve Spor Bakanımız Akif Çağatay Kılıç'ın ve Büyükşehir Belediye Başkanımız Yusuf Ziya Yılmaz'ın desteği arkamızda. Bizde de tecrübe ve birikim var. Sizlerin teveccühü, Hakk'ın takdiriyle İlkadım ilçemizi, hazırladığımız projelerle geleceğe taşıyacağız" dedi.

Mahalle konaklarıyla Osmanlı'nın kıraathane kültürünü yaşatacaklarını söyleyen Erdoğan Tok, "İnsanı yaşat ki, devlet yaşasın sözü, bizim için çok önemlidir. Önce insan diyoruz. İnsanımızın mutluluğu ve huzuru bizim için önemli. İnsan mutlu olursa, toplum huzurlu olur. İnsanımızın hayatını mutlu ve huzurlu bir şekilde geçirmesini istiyoruz. Hem emekli olan vatandaşımızın, hem de işten çıkan vatandaşımızın yoğun iş stresini atmasını sağlamak amacıyla dinlenme mekanı olarak düşündüğümüz mahalle konağı projemizi hayata geçireceğiz" diye konuştu. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Erdoğan Tok: '30 Mart Milletin Zaferi Olacak' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement