Erdoğan, Türkiye'nin Brüksel Büyükelçiliğinin Yenilenen Kançılarya Binasının Açılışını Yaptı - Son Dakika
Güncel

Erdoğan, Türkiye'nin Brüksel Büyükelçiliğinin Yenilenen Kançılarya Binasının Açılışını Yaptı

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Türkiye'nin Brüksel Büyükelçiliğinin yenilenen kançılarya binasının açılışı- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan- Açılış Cumhurbaşkanı Erdoğan Brüksel'de- Erdoğan, Türkiye'nin Brüksel Büyükelçiliğinin yenilenen kançılarya binasının açılışını yaptı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye'nin Brüksel Büyükelçiliğinin yenilenen kançılarya binasının açılışını yaptı.

06.10.2015 18:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Türkiye'nin Brüksel Büyükelçiliğinin yenilenen kançılarya binasının açılışı- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan- Açılış Cumhurbaşkanı Erdoğan Brüksel'de- Erdoğan, Türkiye'nin Brüksel Büyükelçiliğinin yenilenen kançılarya binasının açılışını yaptı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye'nin Brüksel Büyükelçiliğinin yenilenen kançılarya binasının açılışını yaptı.Erdoğan, törendeki konuşmasında, gerek büyükelçilik binasının gerekse başkonsolosluğun restorasyonuyla ilgili çalışmanın iki yılda bittiğini belirterek, artık buradaki hizmetlerin huzurlu ve rahat bir şekilde verilebileceğini söyledi. Belçika'da ve özellikle Brüksel'de yaşayan vatandaşların artık daha rahatlıkla hizmet alacaklarına işaret eden Erdoğan, hizmetlerin seri olmasıyla gidiş gelişlerin de rahat olacağını söyledi. Dışişleri Bakanlığı mensuplarını ve yüklenici firmayı kutlayan Erdoğan, "Bundan sonraki hizmet süreci için de hizmet binasının başarılarla dolu bir geleceğe imza atmasını temenni ediyorum" dedi. Törene, Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, AB Bakanı Beril Dedeoğlu, Dışişleri Bakanı Feridun Sinirlioğlu, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Ali Rıza Alaboyun, Belçika Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Didier Reynders, Türkiye'nin Brüksel Büyükelçisi Mehmet Hakan Olcay, Türkiye'nin AB Daimi Temsilcisi Büyükelçi Selim Yenel, Türkiye'nin NATO Daimi Büyükelçisi Mehmet Fatih Ceylan, Türkiye'nin Brüksel Başkonsolosu Ali Barış Ulusoy ve davetliler katıldı. Erdoğan ve bakanlar, temsili kurdeleyi keserek açılışı gerçekleştirdi. Bu arada Cumhurbaşkanı Erdoğan, büyükelçilikte, Kanal Avrupa Genel Koordinatörü Seran Sargur ile iç mimar Eda Altunalev'in nikahında şahitlik yaptı.

Erdoğan, Türkiye\'nin Brüksel Büyükelçiliğinin Yenilenen Kançılarya Binasının Açılışını Yaptı
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Erdoğan, Türkiye'nin Brüksel Büyükelçiliğinin Yenilenen Kançılarya Binasının Açılışını Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement