Erdoğan: "Tüsiad Gibi Kurumun Başında Olan İnsanların Ağızlarından Çıkanı Kulaklarının Duyması... - Son Dakika
Güncel

Erdoğan: "Tüsiad Gibi Kurumun Başında Olan İnsanların Ağızlarından Çıkanı Kulaklarının Duyması...

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın TÜSİAD ile ilgili açıklamaları ANKARA - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ihracatçıları kabulünde konuştu.

14.04.2015 18:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın TÜSİAD ile ilgili açıklamaları ANKARA - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ihracatçıları kabulünde konuştu.Cumhurbaşkanı Erdoğan: " Türkiye'de gerek ihracat noktasında gerek ekonomiyle ilgili konularda en hassas olması gereken kurumların içinde TÜSİAD geliyor. Ancak TÜSİAD Başkanı, yaptığı açıklamalarla adeta istikrar ve güveni baltalamaya çalışan, temsil ettiğini iddia ettiği iş dünyasını tedirgin eden bir tavır içinde bulunuyor."Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Türkiye, bir büyüme trendini nerelerden alıp nerelere getirdi. Bunlar ortadayken Türkiye'de bir istikrarsızlıktan bahsetmek kadar istikrarsız bir zihniyet olabilir mi? Şu anda TÜSİAD'ın mensuplarını yatırın masaya hepsi güçlerini bire beş katladılar. Bunu kendileri bize özel görüşmelerde söylüyorlar. Bire beş katlıyorsun ve ondan sonra hala istikrarsızlıktan bahsediyorsun. Böyle bir şey olabilir mi? Yalnız, bu ülkede bir istikrarsızlık olursa bu yanlışın bedelini ödeyecek olan da şahsen TÜSİAD'ın başkanı değil, tüm iş dünyası, tüm Türkiye'dir. Onun için TÜSİAD gibi kurumun başında olan insanlar ağızlarından çıkanı kulaklarının duyması gerekir."

Erdoğan: "Tüsiad Gibi Kurumun Başında Olan İnsanların Ağızlarından Çıkanı Kulaklarının Duyması...
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Erdoğan: 'Tüsiad Gibi Kurumun Başında Olan İnsanların Ağızlarından Çıkanı Kulaklarının Duyması... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement