Erdoğan Yemin Ederken MHP'li Akçay, Ayağa Kalkmadı - Son Dakika
Güncel

Erdoğan Yemin Ederken MHP'li Akçay, Ayağa Kalkmadı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yemin metnini okumak için kürsüye geldiği esnada bir tek MHP Manisa Milletvekili Erkan Akçay ayağa kalkmadı.

28.08.2014 16:08  Güncelleme: 22:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye'nin 12. Cumhurbaşkanı seçilen Recep Tayyip Erdoğan, TBMM Genel Kurulu'nda yemin etti. Erdoğan yemin ederek, görevine resmen başladı. Erdoğan yemin metnini okumak için kürsüye geldiği esnada MHP Manisa Milletvekili Erkan Akçay ayağa kalmadı.

EŞİ VE KIZLARI HAZIR BULUNDU

Meclis'te düzenlenen mazbata teslim ve yemin törenine milletvekilleri dışında çok sayıda davetli de katıldı. Genel Kurul'daki Loca'da Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, kızları Sümeyye ve Esra ile oğlu Bilal Erdoğan da hazır bulundu.

HERKES ORADAYDI

Locada ayrıca, Anayasa Başkanı Haşim Kılıç, Genelkurmay Başkanı Necdet Özel ve kuvvet komutanları, Yüksek Seçim Kurulu Başkanı Sadi Güven, Danıştay Başkanı Zerrin Güngör, Ağrı Belediye Başkanı Sırrı Sakık, eski futbolcu Rıdvan Dilmen ile çok sayıda bürokrat da hazır bulundu.

MHP'Lİ AKÇAY AYAĞA KALKMADI

Öte yandan, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yemin metnini okumak için kürsüye geldiği esnada, bütün vekiller ve konuklar ayağa kalktı. Ancak, MHP Manisa Milletvekili Erkan Akçay ise ayağa kalmadı.





















Erdoğan Yemin Ederken MHP\'li Akçay, Ayağa Kalkmadı
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel Erdoğan Yemin Ederken MHP'li Akçay, Ayağa Kalkmadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (28)

  • ABUZER: HAYSİYETSİZLİK. MİLLETİN SEÇTİĞİNİ KABUL EDEMEYEN HAZIMSIZLAR. 60 49 Yanıtla
  • Tramva: RTE ona bi güzel ayar verir kimsenin şüphesi olmasın. 46 41 Yanıtla
  • ajanda: nezaket insani bi özelliktir. 51 27 Yanıtla
  • mustafa akbulut: CUMHURBAŞKANINA SAYGISI OLMAYAN MİLLETVEKİLİNİN BAYRAĞA VE BU VATANADA SAYGISI OLMAZ 46 30 Yanıtla SAYGI: he doğu da batı da bayrak indiriliyor Atatürk büstü yerler de üstüne basılıyor ses yok alman ya türkiye yi dinliyor bakanlar akpli bakan çıkıp savaş mı açalım diyor devleti dinleyenlerin inine giriyordunuz sizin mi saygınız var bırakın bu işler 15 sene önce doğu da bırak bayrak indir meyi bırak atatürkün büstün indir meyi ayın yanaşamıyorlardı TÜRKLÜ BİTİRİP TÜRKİYELİ ÇIKARDIZI M. AKBULUT BUNLAR KİM DEVDİR DE OLDU GERÇİ BUNLAR İYİ GÜNLER DAHA EHALETLER BÖLME PİLANI DA VAR. 0 0
  • Murat: Bu Devlete yapılmış bir saygısızlıktır. Bu kabul edilemez 33 34 Yanıtla
  • omet faruk: Yolsuzlukla ilgili o kadar iddialardan sonra aklanmadan koltuga oturmasi tepki verilecek bir sey. Vekil de bunu yapmis. Bravo 28 29 Yanıtla
  • memed: ÜRKEK DEĞİL ERKR YA 27 26 Yanıtla
  • omet faruk: Tayyip erdogan hic bir zaman kucaklayici olamayacak. Seveni oldugi kadar bir okadarda sevmeyeni var. Yolsuzlukta aklanmis degil. Yani cb misyonunu yerine getirecek biri hic degillllllll. 32 20 Yanıtla
  • sinan: bu yorumlar boşuna halk kararını verdi sizler boşuna cene yormayın bizlere düşen alkışlamak 32 20 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement