Erdoğan: "Yok öyle 25 kuruşa simit" - - Son Dakika
Politika

Erdoğan: "Yok öyle 25 kuruşa simit" -

Erdoğan: "Yok öyle 25 kuruşa simit" -

Tekirdağ - Başbakan Erdoğan, "Türkiye oynanan oyunu görüyor.

19.03.2014 18:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Erdoğan: "Yok öyle 25 kuruşa simit" - TEKİRDAĞ

AK Parti'nin Tekirdağ mitingi

- Genel Başkan ve Başbakan Erdoğan: (1)

- "Türkiye oynanan oyunu görüyor. İşte görüyorsunuz. 'Şantaja, montaja, dublaja hayır' diyor Tekirdağlı. 81 vilayet, 77 milyon oynanan oyunu görüyor. Milletimiz, Türkiye üzerinde, sandık üzerinde, demokrasi üzerinde oynanan oyunu görüyor ve bu oyuna itiraz ediyor. Meydanlar bu çirkin oyuna itiraz ediyor"

- "Şehirlere girişimizde, mitingimizi yaptığımız yere kadar geçtiğimiz yollar, sokaklar, caddeler, balkonlar, pencelereler bu kirli ittifaka itiraz ediyor"

- "CHP de MHP de artık iradelerini, artık akıllarını Pensilvanya'ya kiraya verdiler. Şimdi 30 Mart'ta benim milletim bu hesabı soracak. Ne diyecek biliyor musunuz? 'Ya arkadaş, senin Amerika'da ne işin var? Sen vatansever misin? Gel vatanına. niye kaçtın gittin buradan. Eğer suçun filan yoksa niye Amerika'da yaşıyorsun. Sene 1999-2014. 15 yıldır sen buralarda yoksun. Sen yapacaksan gel burada yap. Niye oradan sen kalkıp da Türkiyemi karıştırıyorsun ya. Bakıyorsun ki her kirli oyunun altında sen çıkıyorsun"

Tekirdağ - Başbakan Erdoğan, "Türkiye oynanan oyunu görüyor. İşte görüyorsunuz şantaja, montaja, dublaja 'hayır' diyor Tekirdağlı. Her yer aynı şeyi söylüyor aslında. 81 vilayet, 77 milyon, oynanan oyunu görüyor. Milletimiz, Türkiye üzerinde, sandık üzerinde, demokrasi üzerinde oynanan oyunu görüyor ve bu oyuna itiraz ediyor. Meydanlar bu çirkin oyunlara itiraz ediyor" dedi.

Başbakan Erdoğan, "CHP de MHP de artık iradelerini, artık akıllarını, Pensilvanya'ya kiraya verdiler. Şimdi 30 Mart'ta, benim milletim bu hesabı soracak. Ne diyecek biliyor musunuz? Ya arkadaş senin Amerika'da ne işin var, sen vatansever misin? Gel vatanına. Niye kaçtın, gittin buradan? Öyle mi? Eğer senin suçun falan yoksa, niye Amerika'da yaşıyorsun? Sene 99-2014... 15 yıldır sen buralarda yoksun. Ne yapacaksan gel, burada yap. Niye orada sen kalkıp da Türkiyemi karıştırıyorsun ya? Bakıyorsun ki her kirli oyunun altından sen çıkıyorsun ya" dedi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, "Bedduaları kim yaptı, sen yapmadınmı? Ondan sonra geri vitese taktı. 'Yok dedi. Bu Allah'ın gücüne gider' dedi. Tamam da o kasetleri, onları napacaksın. Onları nereye saklayacaksın? Kendi televizyonları bile bunları yayınladı. Ya sen değilmisin Savaş Ay ile mülakatı yapıp, Savaş Ay'a 'Ben bugüne kadar bir oy kullandım. Şu anda Hazreti Cebrail gelse, parti kursa, ben onun partisine bile oy vermem' diyen sen değilmsin? Hiç endişeniz olmasın. Dik duracağız, dikleşmeyeceğiz. Ve Biz Allah'tan başka kimsenin önünde eğilmedik, bundan sonra da eğilmeyeceğiz. Hiç bir güç, Allah'ın izniyle. Sen ne biçim hocasın ya? Türkiye'den kaçıp gidiyorsun. İstifa et. Emekli filan değil ha. Kendisine o paralel yapı, pasaport tezgahlıyor, o pasaportu alıyor, o pasaportla beraber Amerika. Bakalım ne kadar orada kalabilecek? Öyle yok. Oradan sen ülkemi karıştıracaksın, biz de seni bırakacağız. Yok öyle 25 kuruşa simit."

-ak parti tekirdağ mitingi

Kaynak: AA

Son Dakika Politika Erdoğan: 'Yok öyle 25 kuruşa simit' - - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement