Ereğli - Bakan Işık'tan CHP'nin Projesine Eleştiri: Bunlar Ayağı Yere Basmayan Projeler - Son Dakika
Güncel

Ereğli - Bakan Işık'tan CHP'nin Projesine Eleştiri: Bunlar Ayağı Yere Basmayan Projeler

Ereğli - Bakan Işık\'tan CHP\'nin Projesine Eleştiri: Bunlar Ayağı Yere Basmayan Projeler

Bakan Işık'tan CHP'nin projesine eleştiri: Bunlar ayağı yere basmayan projeler (ek) BAKAN IŞIK, ERDEMİR AR-GE MERKEZİ'Nİ AÇTI Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Zonguldak'ın Ereğli İlçesi'nde, demir-çelik sektörünün gelişimi amacıyla kurulan AR-GE merkezinin açılış törenine katıldı.

22.05.2015 22:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bakan Işık'tan CHP'nin projesine eleştiri: Bunlar ayağı yere basmayan projeler (ek)

BAKAN IŞIK, ERDEMİR AR-GE MERKEZİ'Nİ AÇTI

Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Zonguldak'ın Ereğli İlçesi'nde, demir-çelik sektörünün gelişimi amacıyla kurulan AR-GE merkezinin açılış törenine katıldı.

Bakan Işık, AR-GE merkezleri sayısının kendi bakanlığı döneminde 180'e çıkarıldığını belirterek, "Ülkemiz ve sektörümüz için son derece önemli olduğuna inandığım, böyle güzel ve hayırlı bir hizmetin açılış vesilesi ile aranızda bulunmaktan, sizlerin heyecanını mutluluğunu paylaşmaktan dolayı duyduğum memnuniyeti ifade ediyorumö dedi.

Demir çelik sektörünün dünyanın en temel sektörü olduğunu ifade eden Işık, şöyle dedi:

"Gelişmiş ülkeler güçlü bir demir çelik alt yapısına sahip. Demir çelik sektöründe ilerlemeden diğer sektörlerde ilerlemek çok mümkün olmadı. Geçmişte demir çelik sektörlerini yükselten ülkeler diğer sektörlerin'i de geliştirdiler."

Konuşmaların ardından AR-GE Merkezi'nin açılışı gerçekleştirildi. AR-GE merkezini gezerek çalışmalar hakkında bilgi alan Işık daha sonra 1 No'lu Yüksek Fırını'nda incelemelerde bulundu. Bakan Işık, Alaplı İlçesi'ne geçti.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Ereğli - Bakan Işık'tan CHP'nin Projesine Eleştiri: Bunlar Ayağı Yere Basmayan Projeler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement