Ereğli'de Balkon Kaldırıma Çöktü, Facia Ucuz Atlatıldı - Son Dakika
Güncel

Ereğli'de Balkon Kaldırıma Çöktü, Facia Ucuz Atlatıldı

Ereğli\'de Balkon Kaldırıma Çöktü, Facia Ucuz Atlatıldı

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde 4 katlı apartmanın 2. kat balkonunun altındaki beton bloğun bir bölümü çöktü.

02.07.2015 03:38  Güncelleme: 08:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Zonguldak'ın Ereğli İlçesi'nde 4 katlı apartmanın 2'nci kat balkonunun altındaki beton bloğun bir bölümü çöktü. Bu anlar çevrede bulunan bir güvenlik kamerasına yansırken çökme sırasında kaldırımdan geçen olmaması faciayı önledi.

Müftü Mahallesi Erdemir Caddesi üzerinde bulanan 4 katlı binanın 2'nci katında Cemal Yalçın'a ait dairenin balkonu, saat 22.30 sıralarında kısmen çöktü. Balkonun altındaki beton bloğun bir bölümü alt kat balkonunun demirlerine çarpıp kaldırıma düştü. Çökme sırasında kaldırımdan geçen olmaması olası bir faciayı önledi. Çevrede panik oluşurken, haber verilmesiyle gelen polis ekipleri caddede önlem aldı. İtfaiye de balkonun altında düşmek üzere olan beton parçalarını temizledi.

Çökme sırasında komşularına iftara gittikleri için evde bulunmayan Cemal Yalçın ve ailesi, haber verilmesiyle geldi. Balkonun çöktüğünü gören Yalçın ailesi şaşkınlık yaşadı. Ev sakinlerinden Fatma Yalçın, iftar için dışarıda olduklarını ve kendilerine gelen telefonla apar topar eve geldiklerini, can kaybı olmamasına sevindiklerini söyledi.

Yola ve kaldırıma dağılan beton parçalarının temizlenmesinden sonra ulaşıma kapatılan yol yeniden açılırken, balkonun çökme anı bir işyerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntüde, çökmeden kısa süre önce bir çiftin balkonun altından geçtiği, çökme sırasında ise yol kenarında park halindeki otomobildeki gencin panik içinde araçtan inerek kaçtığı görülüyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Ereğli'de Balkon Kaldırıma Çöktü, Facia Ucuz Atlatıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement