Ereğli Belediyesi Kazada Ölen Personelinin Adını Ölümsüzleştirdi - Son Dakika
Yerel

Ereğli Belediyesi Kazada Ölen Personelinin Adını Ölümsüzleştirdi

Ereğli Belediyesi Kazada Ölen Personelinin Adını Ölümsüzleştirdi

Konya’nın Ereğli İlçe Belediyesi, 11 Nisan 2016 tarihinde Konya’da geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybeden belediye personeli Sevide Tavas’ın ismini ölümsüzleştirdi.

02.11.2016 14:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Konya'nın Ereğli İlçe Belediyesi, 11 Nisan 2016 tarihinde Konya'da geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybeden belediye personeli Sevide Tavas'ın ismini ölümsüzleştirdi.

Yaklaşık 30 yıllık memuriyet hayatından belediyenin çeşitli kademelerinde görev alan Sevide Tavas'ın ismi Belediye Encümen Salonuna verildi. Belediye Başkanı Özkan Özgüven, belediye personeli ve Sevide Tavas'ın aile efradının katılımıyla "Sevide Tavas Toplantı Salonu ve Kütüphanesi"nin açılışı yapıldı.

Belediye Başkanı Özkan Özgüven, Sevide Tavas'ın kaybının üzüntüsünü hala yaşadıklarını ifade ederek, "Sevide hanım belediyemizin çeşitli kademelerinde görev almış, iş ahlakı, örnek kişiliği, güler yüzü ile iz bırakan bir karakterdi. Beklenmedik kaybı bizleri derinden üzdü. Kendisinin ismini yaşatmak istedik ve bu salonumuza adını verdik. Ayrıca küçük bir kitaplık oluşturarak farkındalık yaratalım istedik. Kendisini bir kez daha rahmetle anıyor, başta değerli ailesi olmak üzere, mesai arkadaşlarıma ve sevenlerine başsağlığı diliyorum" dedi.

Sevide Tavas'ın yakınları ise gösterilen kadirşinaslık nedeniyle Belediye Başkanı Özkan Özgüven şahsında tüm Belediye Personeline teşekkür ettiler. - KONYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ereğli Belediyesi Kazada Ölen Personelinin Adını Ölümsüzleştirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement