Ereğli Belediyesi Konexpo Fuarı'nda Stant Açtı - Son Dakika
Yerel

Ereğli Belediyesi Konexpo Fuarı'nda Stant Açtı

Ereğli Belediyesi Konexpo Fuarı\'nda Stant Açtı

Konya’nın Ereğli İlçe Belediyesi Konyalı Sanayici ve İşadamları Derneği (KONSİAD) tarafından bu yıl İstanbul’da 3’üncüsü gerçekleştirilen KONEXPO Sanayi ve Kültür Fuarı’nda stant açtı.

11.09.2015 17:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Konya'nın Ereğli İlçe Belediyesi Konyalı Sanayici ve İşadamları Derneği (KONSİAD) tarafından bu yıl İstanbul'da 3'üncüsü gerçekleştirilen KONEXPO Sanayi ve Kültür Fuarı'nda stant açtı.

Bu yıl İstanbul Fuar Merkezi'nde organize edilen KONEXPO 3. Sanayi Ticaret ve Kültür Fuarı etkinliklerini değerlendiren Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven, fuarın 13 Eylül tarihine kadar açık olacağını ve 60 firmanın fuara katılarak destek verdiğini kaydetti. Konya modelini ekonomi, ticaret, sanayi ve benzeri kriterlerin değil sevgi, barış ve kardeşliğin oluşturduğunu söyleyen Başkan Özgüven, bu kavramların Konya'da yüzyıllardır hakim olduğunu kaydetti.

Ereğli Belediyesinin bugüne kadar yapılan tüm fuara iştirak ettiğini vurgulayan Özgüven, Ereğli'nin tanıtımı noktasında üzerlerine düşeni yaptıklarını bu fuarda da Ereğli standının büyük ilgi gördüğünü belirtti. - KONYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ereğli Belediyesi Konexpo Fuarı'nda Stant Açtı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement