Ereğli Belediyesi'nden Evde Bakım Hizmeti - Son Dakika
Yerel

Ereğli Belediyesi'nden Evde Bakım Hizmeti

Ereğli Belediyesi\'nden Evde Bakım Hizmeti

Konya’nın Ereğli İlçe Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ekipleri, evde bakım hizmeti ile kimsesi olmayan, yaşlı, maddi durumu zayıf olan vatandaşların evlerine giderek bakım ve temizlik çalışmaları yapıyor.

31.01.2015 13:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Konya'nın Ereğli İlçe Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ekipleri, evde bakım hizmeti ile kimsesi olmayan, yaşlı, maddi durumu zayıf olan vatandaşların evlerine giderek bakım ve temizlik çalışmaları yapıyor.

Belediye Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğüne bağlı ekipler evin ihtiyaçlarını da tespit ederek eksiklikleri kısa sürede gideriyor. Evde Bakım Hizmeti ile huzurlu ve sağlıklı bir ev ortamında yaşama imkanı sağlanıyor. Belediye Başkanı Özkan Özgüven Evde Bakım Hizmetini yerinde görmek ve çalışmalar hakkında bilgi almak için vatandaşları evlerinde ziyaret ediyor.

Başkan Özgüven, "Evinde yalnız veya eşiyle birlikte yaşayan, günlük hayatta rutin işlerini yapmakta zorlanan, maddi durumları zayıf vatandaşlarımızın ile kimsesi olmayan vatandaşlarımızın evleri ekiplerimiz tarafından itinayla temizleniyor, eksiklikleri gideriliyor" dedi.

Evde Bakım Hizmeti projesinin gönülleri fethettiğine ve talep sayısının arttığına dikkat çeken Başkan Özgüven, "Evlerin belirli aralıklarla temizlenmesi, tamirat işlerinin yapılması, eksikliklerin giderilmesi ile vatandaşlarımızın değişen dünyaları morallerini yükseltiyor. Bu durum bizlerinde bu işe dört elle sarılmamıza vesile oluyor. Vatandaşlarımıza yalnız olmadıklarını bu proje ile gösteriyoruz. Onların yüzlerinin gülmesi bizleri de mutlu ediyor. İnşallah bu proje daha da genişleyerek sürekli hale gelecek" diye konuştu.

Evde Bakım Hizmetinden yararlanan vatandaşlar ise yapılan hizmetin önemine dikkat çekerek, "Belediyenin uzattığı sıcak el bizlere huzur veriyor" diyerek, Belediye Başkanı Özkan Özgüven'e ve belediye çalışanlarına teşekkür etti. - KONYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ereğli Belediyesi'nden Evde Bakım Hizmeti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement