Ereğli Belediyesi'nden İsrail Menşeli Ürünlere Boykot - Son Dakika
Güncel

Ereğli Belediyesi'nden İsrail Menşeli Ürünlere Boykot

Konya’nın Ereğli İlçe Belediye Başkanı Özkan Özgüven, Ereğli Belediyesi olarak İsrail mallarını boykot kararı aldıklarını belirterek, Ereğli halkının bu boykot kararına duyarsız kalmayacağını düşündüklerini söyledi.

21.07.2014 18:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Konya'nın Ereğli İlçe Belediye Başkanı Özkan Özgüven, Ereğli Belediyesi olarak İsrail mallarını boykot kararı aldıklarını belirterek, Ereğli halkının bu boykot kararına duyarsız kalmayacağını düşündüklerini söyledi.

İsrail'in dünyanın gözü önünde Gazze'ye saldırdığını, çocukları ve kadınları katlettiğini ifade eden Başkan Özgüven, "İsrail plajda oynayan masum yavrularımızı hunharca öldürüyor. Adeta gözleri dönmüş, bir vahşet içerisindeler. Bir insanlık trajedisiyle karşı karşıyayız. İsrail Gazze'ye ölüm yağdırıyor, bazı İsrailliler de seyir terasına çıkıyor, film izler gibi bombaları izleyip, alkış tutuyor. Bu vahşete tepkimizi koymalıyız diye düşündük. Ereğli Belediyesi olarak katil İsrail'i ve arkasındaki küresel sermayeyi boykot ediyor, ürünlerini kullanmıyor, herkesi boykota davet ediyoruz. Gazze katliamından dolayı Ereğli Belediyesi olarak İsrail mallarını almama kararı aldık. Bizler bu zulme karşı, İsrail terörünü eleştirmeye, Filistin davasını savunmaya devam edeceğiz. Ereğli halkımızın da konuyla ilgili gerekli hassasiyeti göstereceğini düşünüyor, halkımızı tüm İsrail mallarını boykot etmeye davet ediyoruz" dedi. - KONYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Ereğli Belediyesi'nden İsrail Menşeli Ürünlere Boykot - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement