Ereğli'de Bin Fidan Toprakla Buluşturuldu - Son Dakika
Yerel

Ereğli'de Bin Fidan Toprakla Buluşturuldu

Ereğli\'de Bin Fidan Toprakla Buluşturuldu

Konya’nın Ereğli İlçe Kaymakamlığı ve Ereğli Belediyesi’nin destekleri ile Şehit Tahir Civil İlkokulu öğrencileri yaklaşık bin adet fidanı toprakla buluşturdu.

02.04.2015 16:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Konya'nın Ereğli İlçe Kaymakamlığı ve Ereğli Belediyesi'nin destekleri ile Şehit Tahir Civil İlkokulu öğrencileri yaklaşık bin adet fidanı toprakla buluşturdu.

Ereğli Kaymakamı Şakir Erden, Milli Eğitim Müdürü Rahim Çimen ve okul öğretmenleri, öğrenciler ve vatandaşların da katıldığı fidan dikme şenliğine Belediye Başkanı Özkan Özgüven şehir dış programı nedeniyle katılamadı. Ereğli Belediyesinin tahsis ettiği sahada fidanların toprakla buluşmasından önce Ereğli Belediyesi Park ve Bahçeler Müdür V. Halil Akıllıoğlu fidan dikme konusunda bilgi verdi. Şehit Kamil Atalay İlkokulu öğrencilerinin de katıldığı programda bin adet fidan toprakla buluşturuldu.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Rahim Çimen projeye katkı sağlayarak saha gösteren ve fidanları temin eden Belediye Başkanı Özkan Özgüven'e teşekkür etti.

Ereğli Kaymakamı Şakir Erden ise, bu tür etkinliklerin ve çabaların sonucu Ereğli'nin yeşil dokusunun artacağını söyledi. Ağaçlandırma sahasını ve fidanları tahsis eden Belediye Başkanı Özkan Özgüven'e teşekkür eden Kaymakam Erden, "Ereğli Belediyemizin 100 bin fidan projesi var. Bu proje kapsamında muhtarlarımız, okullarımız projeden yararlanıyorlar. Bu projeye halkımızda destek versinler ve bu konuyu kamu görevi olarak görmesinler. Ben projeye destek veren Başkanımıza ve projeyi hayata geçiren Şehit Tahir Civil İlkokuluna teşekkür ediyorum" diye konuştu. - KONYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ereğli'de Bin Fidan Toprakla Buluşturuldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement