Ereğli'de Temizlik Çalışmaları Sürüyor - Son Dakika
Yerel

Ereğli'de Temizlik Çalışmaları Sürüyor

Ereğli\'de Temizlik Çalışmaları Sürüyor

Konya’nın Ereğli İlçe Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri mahallelerde kapsamlı temizlik çalışmalarına devam ediyor.

09.07.2015 15:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Konya'nın Ereğli İlçe Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri mahallelerde kapsamlı temizlik çalışmalarına devam ediyor.

Hacı Mustafa, Toros, Namık Kemal Mahallelerinde yürütülen çalışmalar kapsamında büyüyen otlar biçilirken, yol ve kaldırımlarda ise temizlik çalışmaları yapılıyor.

Hacı Mustafa Mahallesi Muhtarı Mahmut Coşkun, yapılan kapsamlı temizlik çalışmasından dolayı Belediye Başkanı Özkan Özgüven ve belediye ekiplerine teşekkür etti.

Belediye Başkanı Özkan Özgüven, şehir merkezinde başlatılan temizlik çalışmalarının hız kesmeden devam ettiğini vurgulayarak, "Temiz ve yaşanabilir bir Ereğli için ekiplerimiz ana arterler başta olmak üzere her mahallede çalışmalarını sürdürüyor. Yol ve kaldırımların temizliği için çalışan ekiplerimiz ayrıca yabani otların biçimini yapıyor. Kötü koku yayılmasını önlemek için de çöp konteynerleri hem boyanıyor hem de ilaçlı su ile temizleniyor" diye konuştu. - KONYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ereğli'de Temizlik Çalışmaları Sürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement