Ereğli Emekliler Derneği'nde Başkan Değişmedi - Son Dakika
Yerel

Ereğli Emekliler Derneği'nde Başkan Değişmedi

Ereğli Emekliler Derneği\'nde Başkan Değişmedi

Konya’nın Ereğli ilçesinde, Emekliler Derneği Ereğli Şubesi Olağan Genel Kurulunda mevcut başkan Fevzi Aldemir güven tazeledi.

02.08.2014 17:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Konya'nın Ereğli ilçesinde, Emekliler Derneği Ereğli Şubesi Olağan Genel Kurulunda mevcut başkan Fevzi Aldemir güven tazeledi.

Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven, Emekliler Derneği Genel Başkanı Kazım Ergün ile üyelerin katıldığı olağan genel kurul yoklama ve açılış, divan heyetinin seçimi ile başladı. Derneğin çalışmaları hakkında bilgi veren Ereğli Şube Başkanı Fevzi Aldemir, üyelerin her türlü sorunlarına çözüm ürettiklerini kaydetti.

Belediye Başkanı Özkan Özgüven ise genel kurulun hayırlı olmasını temenni ederek, adaylara başarılar diledi. Emekliler Derneği Genel Başkanı Kazım Ergün ise seçimlerin demokrasinin vazgeçilmez unsuru olduğunu ifade ederek, hizmet için aday olanlara başarılar diledi. Yönetim ve denetim kurulu raporlarının okunmasının ardından oy verme işlemine geçildi. Açılan sandıklardan 161 oy alan Fevzi Aldemir Emekliler Derneği Ereğli Şubesi Başkanlığına yeniden seçildi.

Aldemir seçimin ardından yaptığı açıklamada, hizmet üretmeye devam edeceklerini ve emeklilerin hakkını savunacaklarını söyledi. - KONYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ereğli Emekliler Derneği'nde Başkan Değişmedi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement