Ereğli Verdi Dairesi Müdüründen Özgüven'e Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Ereğli Verdi Dairesi Müdüründen Özgüven'e Ziyaret

Ereğli Verdi Dairesi Müdüründen Özgüven\'e Ziyaret

Konya’nın Ereğli İlçesi Vergi Dairesi Müdürü Ercan Tokman, Müdür Yardımcısı Seza Baycan, Gelir Uzmanı Emine Tokman ve kurum personeliyle birlikte Vergi Haftası kapsamında Belediye Başkanı Özkan Özgüven’i makamında ziyaret etti.

23.02.2015 15:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Konya'nın Ereğli İlçesi Vergi Dairesi Müdürü Ercan Tokman, Müdür Yardımcısı Seza Baycan, Gelir Uzmanı Emine Tokman ve kurum personeliyle birlikte Vergi Haftası kapsamında Belediye Başkanı Özkan Özgüven'i makamında ziyaret etti.

Vergi Haftası nedeniyle Atatürk Anıtına çelenk koyduklarını ve Ereğli protokolüne ziyaret gerçekleştirdiklerini belirten Vergi Dairesi Müdürü Ercan Tokman, vatandaşların yaptığı her alışverişte mutlaka fiş ya da fatura almaları gerektiğini belirterek, "'Bu vatandaşlık görevidir. Unutulmamalıdır ki, toplanan her vergi hizmet olarak, yatırım olarak yine vatandaşa geri dönmektedir" dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Özkan Özgüven ise, vergi vermenin kutsal bir görev olduğunu ve kayıt dışının mutlaka önlenmesi gerektiğini belirterek, bu sayede adil bir vergi sisteminin hayata geçirileceğini söyledi. - KONYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ereğli Verdi Dairesi Müdüründen Özgüven'e Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement