Ereğli'ye Yeni Parklar Yapılıyor - Son Dakika
Yerel

Ereğli'ye Yeni Parklar Yapılıyor

Ereğli\'ye Yeni Parklar Yapılıyor

Konya’nın Ereğli İlçe Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından yürütülen her mahalleye park yapım çalışmaları devam ediyor.

13.07.2015 16:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Konya'nın Ereğli İlçe Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından yürütülen her mahalleye park yapım çalışmaları devam ediyor.

Orhaniye, Batı Elagözlü, Hamdi Çağıran parklarında çalışmalar devam ederken, Aydınlar Mahallesinde de yeni bir park yapımına başlanacağı kaydedildi.

Park ve bahçeler gibi yeşil alanların, çocuk oyun gruplarının kent yaşamında çok önemli roller üstlendiğini belirten Belediye Başkanı Özkan Özgüven, "İhtiyaç duyulan mahallelerimizde park yapım çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz. Birçok mahallemizde zemin çalışması ve çocuk oyun grupları kurulumu yapıldı. Tespitlerimiz doğrultusunda yeni park yapım çalışmalarımız ivedilik kazandı. Mevcut park ve bahçelerimizin bakımları ve düzenlemeleri ile ilgili çalışmalarımız devam ediyor. Vatandaşlarımızın en iyi koşullarda mutlu ve huzurlu bir şekilde bu parklardaki oyun alanları ve yeşil alanlardan yararlanabilmesi için uğraşıyoruz. Kentimizin birçok noktasında farklı mahallelerimizde çocuk oyun grupları, park ve yeşil alan çalışmalarımıza devam edeceğiz" dedi. - KONYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ereğli'ye Yeni Parklar Yapılıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement