Eren Derdiyok'ta Geri Sayım - Son Dakika
Spor

Eren Derdiyok'ta Geri Sayım

Eren Derdiyok\'ta Geri Sayım

Galatasaray artık Eren Derdiyok transferi için geri sayıma geçti.

26.07.2016 05:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Galatasaray artık Eren Derdiyok transferi için geri sayıma geçti... Kadrosunu iki forvetle birden takviye etmeye hazırlanan Sarı-Kırmızılılar, birkaç gün içinde somut adım atacak. Menacerler vasıtasıyla yapılan görüşmelerden olumlu sonuç alınması sonrasında iki kulüp yönetimi randevulaştı.

Galatasaraylı ve Kasımpaşalı yöneticilerin bu hafta içinde bir araya gelerek işi resmiyete dökmesi bekleniyor. Plana göre Galatasaray bir miktar para artı oyuncu teklifi yapacak. Kasımpaşa cephesi de bu öneriye şimdilik sıcak. Konuşulan rakamın ise 3 milyon Euro civarında olduğu belirtiliyor.

Takasta önerilecek oyuncu konusunda ise bir belirsizlik var. Düşünülen ilk isim de oldukça enteresan.

O oyuncu Donk mu?

Fanatik Gazeti'nin haberine göre, geçen sezon devre arasında Kasımpaşa'dan 2.5 milyon Euro bonservis bedeliyle alınan Donk'un, eski takımına takasla bedava gönderilme ihtimali mevcut. Galatasaray böylece hem hatalı transfer olarak görülen Hollandalı oyuncunun maliyetinden kurtulmak hem de Eren'i bir miktar daha ucuza getirmenin peşinde.

İşte tüm bu detaylar iki kulübün görüşmesinde masaya yatırılacak. Ancak artık Sarı-Kırmızılılar, takasta kim olursa olsun Eren'i yeni sezonda kadroda görmeye kararlı.

Kaynak: Sporvadisi.com

Son Dakika Spor Eren Derdiyok'ta Geri Sayım - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement