Eren Erdem: Bunun Hesabını O Savcı da Verecek, Bu İşin Talimatını Verenler De - Son Dakika
Güncel

Eren Erdem: Bunun Hesabını O Savcı da Verecek, Bu İşin Talimatını Verenler De

Atatürk havalimanı VIP Salonu'nda bekleyen Eren Erdem, hukuktan sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan'ın Adalet Bakanı Bekir Bozdağ ile görüşmesi sonrası saat 18.50 uçağı ile Berlin'e gitti.

04.07.2016 20:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Atatürk havalimanı VIP Salonu'nda bekleyen Eren Erdem, hukuktan sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan'ın Adalet Bakanı Bekir Bozdağ ile görüşmesi sonrası saat 18.50 uçağı ile Berlin'e gitti.

Erdem uçağa binişi öncesi DHA'ya yaptığı açıklamada, "Bekir Bozdağ ile Genel Başkan Yardımcımız Bülent Tezcan görüşme yapmış. Bekir Bozdağ'ın ifadesiyle usul hatası olmuş. Usul hatası ifadesinin ne anlama geldiğini biliyoruz. 18.50 uçağıyla şu an gideceğim. Gerekçe usul hatası. Bekir Bozdağ'ın ağzından çıkan cümle usul hatası. Usul hatası diye bir şey yoktur. Yapılan şey politik bir tutumdur. Bunun da hesabını döndüğümüzde yargı üzerinden soracağız. Türkiye'ye gelir gelmez 4 gün sonra, tutanakları avukatlarım tutuyorlar, bunun hesabını o savcı da verecek bu işin talimatını verenler de" dedi.

Eren Erdem için CHP milletvekilleri de VIP salonuna geldi. CHP Milletvekili Barış Yarkadaş da yaptığı açıklamada uygulamanın hesabını yargı önünde soracaklarını bildirdi. Erdem daha sonra saat 18.50 uçağı ile İstanbul'dan Berlin'e uçtu. - İstanbul

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Eren Erdem: Bunun Hesabını O Savcı da Verecek, Bu İşin Talimatını Verenler De - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement