Eren Erdem'in Konuşma Yaptığı Derneğe Saldırı Iddiası - Son Dakika
Güncel

Eren Erdem'in Konuşma Yaptığı Derneğe Saldırı Iddiası

Eren Erdem\'in Konuşma Yaptığı Derneğe Saldırı Iddiası

CHP İstanbul Milletvekili Eren Erdem Twitter adresinden, konuşmacı olarak bulunduğu Bağcılar'daki bir derneğe 100 kişi tarafından taşlı sopalı saldırıda bulunulduğunu duyurdu.

21.10.2016 23:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP İstanbul Milletvekili Eren Erdem Twitter adresinden, konuşmacı olarak bulunduğu Bağcılar'daki bir derneğe 100 kişi tarafından taşlı sopalı saldırıda bulunulduğunu duyurdu.

Haber-Kamera Soner HASIRCIOĞLU İstanbul DHA

Bağcılar Bağcılar Sancaktepe Mah. Osmangazi Cad. No53A' da bulunan Güneşli Köyü Eğitim Kültür ve Sosyal Yardımlaşma Derneği'nde bu akşam düzenlenen Başkanlık konulu panele konuşmacı olarak CHP İstanbul Milletvekili Eren Erdem katıldı. Panelin devam ettiği sırada Eren Erdem Twitter adresinden, bulundukları dernek binasına taşlı sopalı saldırı olduğunu duyurdu.

Bunun üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Çevik kuvvet polislerinin araya girmesiyle taşlı sopalı saldırı yaparak binanın camlarını kırdıkları ileri sürülen grup uzaklaştırıldı.

Eren Erdem, Dernek lokalinde olayla ilgili yaptığı açıklamada, panelde konuştuğu sırada, 100 kişi kadar bir grubun tekbir getirerek taş ve sopalarla saldırdığı yönünde bilgi aldığını, katılımcılardan birkaç kişinin aşağı indiklerinde saldırı yapan grup tarafından darp edilenlerini, panelin düzenlendiği yerin camlarının kırıldığını ve polisin gelmesiyle olayın yatıştırıldığını söyledi

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Eren Erdem'in Konuşma Yaptığı Derneğe Saldırı Iddiası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • İstanbul Valiliği: Gökgürültülü Sağanak Yağışa Karşı Dikkatli Olunmalı
    20:29 İstanbul Valiliği: Gökgürültülü Sağanak Yağışa Karşı Dikkatli Olunmalı

    İstanbul Valiliği, bu gece saatlerinden itibaren gök gürültülü sağanak yağış beklendiğini bildirerek, sel, su baskını, yıldırım gibi olumsuzluklara karşı dikkatli olunması uyarısında bulundu. Meteorolojiye göre, İstanbul'da bu gece saatlerinden itibaren beklenen gök gürültülü sağanak yağışların yerel kuvvetli ve yer yer çok kuvvetli olması bekleniyor. Ani sel, su baskını, yıldırım gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.

  • 'Konuş, sen nerelisin' diyen DEM Partili Salğucak'a soruşturma
    20:28 'Konuş, sen nerelisin' diyen DEM Partili Salğucak'a soruşturma

    31 Mart yerel seçimlerinde oy vermek için Ömer Keçecigil Okuluna giden askeri ve polis personellerine 'Konuş, sen nerelisin?' diyen DEM Partili Süleyman Salğucak, seçim kanuna muhalefet suçundan dolayı Şırnak İl Emniyet Müdürlüğünde ifadesi alındı. Şırnak Cumhuriyet Başsavcılığı, Salğucak hakkında 'Seçim kanununa muhalefet' ve 'Seçmenin oy kullanmasını engelleme' iddialarıyla ilgili soruşturma açtı.


Advertisement