Erenköy Mahallesi'nde Gürle Caddesi Hayırlı Olsun! - Son Dakika
Yerel

Erenköy Mahallesi'nde Gürle Caddesi Hayırlı Olsun!

Erenköy Mahallesi\'nde Gürle Caddesi Hayırlı Olsun!

Bu yıl ilkbahar döneminde yol açma çalışmasına başlanıldığını hatırlatan Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç, Erenköy Mahallesi’nde yapımına başlanılan GÜRLE CADDDESİ’NİN tüm alt yapısı ile ulaşıma hazır hale getirildiğini bildirdi.

17.09.2015 13:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bu yıl ilkbahar döneminde yol açma çalışmasına başlanıldığını hatırlatan Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç, Erenköy Mahallesi'nde yapımına başlanılan GÜRLE CADDDESİ'NİN tüm alt yapısı ile ulaşıma hazır hale getirildiğini bildirdi.

12 bin ton asfalt kullanıldı…

Erenköy Mahallesi'nde yer alan Erenköy Mahallesi ile Hisarcık Bölgesi Bahçelievler Mahallesi'ni birbirine bağlayan Gürle Caddesi'nin önemli bir yol olduğunu belirten Başkan Dr.Memduh Büyükkılıç, Gürle Caddesi'nin tüm alt yapısının tamamlandığını ve asfaltlama için 12 bin ton asfalt kullanıldığını kaydetti.

2500 metre uzunluğunda, 12 metre genişliğinde…

İlçe sınırları içersinde yeni açılan cadde ve sokakların yanında deforme olan ve bozulan yolların tamamını yenilediklerini hatırlatan Başkan Dr.Memduh Büyükkılıç, konu ile ilgili olarak şunları söyledi:

18 Eylül 2015 Cuma günü Saat: 13.30'da açılış

"Melikgazi Belediyesi olarak Erenköy Mahallesi'nde ulaşımda alternatif yollar açarak ulaşımı daha seri ve güvenli hale getirdik Bu yol ile iki mahalleyi değil aynı zamanda iki ilçeyi birbirine bağladık. Çünkü Erenköy ile Hisarcık, Kıranardı ve Talas İlçesi bağlantı yolu olarak hizmet verecektir. Bu amaçla Erenköy Gürle Caddesi ile Hisarcık Bölgesi Bahçelievler Mahallesi'ni birbirine bağlayan 2500 metre uzunluğunda ve 12 metre genişliğinde yeni bir yol inşa ettik. Tüm alt yapısını tamamladık. Gürle Caddesi'nin açılışı 18 Eylül 2015 Cuma günü saat 13.30'da gerçekleştirilecektir. Hemşerilerimizi bekliyoruz." - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Erenköy Mahallesi'nde Gürle Caddesi Hayırlı Olsun! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement