Erenler'de Asfalt Sevinci - Son Dakika
Yerel

Erenler'de Asfalt Sevinci

Erenler\'de Asfalt Sevinci

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk ile kısa süre önce asfalt çalışmasının geçekleştirildiği Hasanbey, Küçükesence ve Büyükesence Mahalleleri’ni ziyaret etti.

12.05.2015 16:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk ile kısa süre önce asfalt çalışmasının geçekleştirildiği Hasanbey, Küçükesence ve Büyükesence Mahalleleri'ni ziyaret etti. Bölgede yaklaşık 13 kilometrelik güzergahın asfaltlandığını belirten Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk, "Bölgede yaşayan vatandaşlarımızdan gelen talebi Büyükşehir Belediyemize ilettik. Sayın Başkanımız hemen çalışmalara başladı ve kısa süre içerisinde bölgenin 13 kilometrelik güzergahına asfalt attık. Gerçekleştirilen çalışmalardan dolayı Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Zeki Toçoğlu'na çok teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, "Hemşerilerimizden gelen talep doğrultusunda Erenler'e bağlı Hasanbey, Küçükesence ve Büyükesence Mahallelerinde asfalt çalışmamızı başlatmıştık. Hamdolsun kısa süre içerisinde çalışmalarımızı tamamladık. Hasanbey Mahallesi'nin E-5 ile bağlantısını sağlayan 1,5 kilometrelik güzergaha sıcak asfalt attık. Büyükesence ve Küçükesence'nin 11,5 kilometrelik mahalle yolunu asfaltladık. Bölgede yürüttüğümüz çalışmalar kapsamında 15 bin ton asfalt kullandık" dedi. Şehir genelinde asfalt çalışmalarının devam edeceğini de açıklamalarına ekleyen Başkan Toçoğlu, "Asfalt sezonunu açtık. Şehir genelinde çalışmalarımıza ara vermeden devam edeceğiz. Mahalle içi yolları sıcak asfaltla buluşturmaya devam edeceğiz. Hamdolsun artık tüm çalışmalarımız kısa süre içerisinde hayata geçiriliyor. Büyükşehir Belediyemizin etkin ve güçlü hizmet eli tüm ilçelere uzanıyor. İnşallah birlik ve beraberliğimiz devam ettiği sürece yatırımlarımızı artırarak sürdüreceğiz" ifadelerini kullandı. Gerçekleştirilen ziyaretlerde konuşan vatandaşlar ise yapılan yatırımdan duydukları memnuniyeti ifade etti. - SAKARYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Erenler'de Asfalt Sevinci - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement