Erenler Talebe Yurdu Kermesi Açıldı - Son Dakika
Güncel

Erenler Talebe Yurdu Kermesi Açıldı

Erenler Talebe Yurdu Kermesi Açıldı

Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, İstiklal Mahallesi Erenler Talebe Yurdu tarafından düzenlenen hayır kermesine katıldı.

24.05.2014 16:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, İstiklal Mahallesi Erenler Talebe Yurdu tarafından düzenlenen hayır kermesine katıldı.

Yemek çeşitlerinden, el işi örme, çeyiz eşyaları ve giyim stantlarının bulunduğu Erenler Erkek Talebe Yurdu Kermesi açılış programına, Esenyurt Kaymakamı Ekrem İnci, Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, AK Parti Esenyurt İlçe Başkanı Şenay Değer, İlçe Müftüsü Dr. Mehmet Müftüoğlu, iş adamları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Açılış öncesi söz alarak birer konuşma yapan Kaymakam Ekrem İnci ve Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu; eğitimlerine katkı amaçlı öğrenciler için düzenlenen kermesin hayırlı olmasını dileyerek, bu kermes sayesinde öğrencilerin başarılarının daha da artacağını ifade ettiler.

Konuşmalar sonrasında Esenyurt İlçe Müftüsü Dr. Mehmet Müftüoğlu'nun okuduğu dualar ardından protokol heyeti Erenler Talebe Yurdu Kermesinin açılış kurdelesini çocuklar ile birlikte kestiler.

Kermes stantlarını ziyaret eden Esenyurt Kaymakamı Ekrem İnci ve Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu'na hazırlanan yiyeceklerden ikram edildi. Başkan Kadıoğlu, kermes ile ilgili eksiklerin tamamlanması yönünde, "böyle hayırlı bir işte bizimde katkımız olsun" diyerek yardımcılarına talimat verdi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Erenler Talebe Yurdu Kermesi Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement