Erfelek'ten Gelen Küçük Misafirlerini Ağırladılar - Son Dakika
Yerel

Erfelek'ten Gelen Küçük Misafirlerini Ağırladılar

Erfelek\'ten Gelen Küçük Misafirlerini Ağırladılar

Erfelek İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri, "Erfelekli Öğrenciler Çocuk Üniversitesi’nde" isimli programa katılarak Sinop Üniversitesi’ne bağlı Çocuk Üniversitesi’ne misafiri oldular.

17.02.2016 15:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Erfelek İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri, "Erfelekli Öğrenciler Çocuk Üniversitesi'nde" isimli programa katılarak Sinop Üniversitesi'ne bağlı Çocuk Üniversitesi'ne misafiri oldular.

Rektör Prof. Dr. Nihat Dalgın'la da bir araya gelen minik öğrenciler etkinlik kapsamında bilim ve sanata yönelik aktiviteler gerçekleştirdiler.

Programda öğrencilerin bilim ve sanata yönelik ilgi ve merak geliştirmelerini desteklemek amacıyla yapılan "Kimyanın Eğlenceli ve Tehlikeli Yanları" etkinliğinde birbirinden farklı deneyler gerçekleştirilirken, "Meraklı Bilimciler Canlıları İnceliyor" etkinliğinde ise öğrencilerin canlılar hakkında bilgi sahibi olmaları sağlandı. "Ebru sanatı" etkinliğinde her öğrenciye kendilerinin yaptıkları ebru hediye edildi. "Müzik Aleti Çalıyorum" etkinliğinde ise öğrenciler, farklı müzik aletleri çalma ve ritim tutma deneyimi yaşayarak eğlenceli vakit geçirdiler.

Erfelek İmam Hatip Ortaokulu Müdür Yardımcısı İbrahim Dağ ve Fen Bilimleri Öğretmeni Manolya Yücel Dağ öğrencilerin etkinliklerden büyük keyif aldıklarını ve yapılan etkinliklerden çok mutlu olduklarını ifade ederek, Sinop Üniversitesi'ne ve emeği geçen herkese teşekkürlerini sundular. - SİNOP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Erfelek'ten Gelen Küçük Misafirlerini Ağırladılar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement