Ergani'de Kutlu Doğum Haftası Etkinliği - Son Dakika
Yerel

Ergani'de Kutlu Doğum Haftası Etkinliği

Ergani\'de Kutlu Doğum Haftası Etkinliği

Peygamber Sevdalıları Platformu, "Kutlu Doğum Haftası" etkinlikleri çerçevesinde Ergani Kardeşlik Yardımlaşma Dayanışma Eğitim Kültür ve Gençlik Derneği (Ergani Kardeş Der) tarafından Diyarbakır’ın Ergani ilçesinde Kutlu Doğum Haftası etkinliği düzenledi.

12.04.2015 15:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Peygamber Sevdalıları Platformu, "Kutlu Doğum Haftası" etkinlikleri çerçevesinde Ergani Kardeşlik Yardımlaşma Dayanışma Eğitim Kültür ve Gençlik Derneği (Ergani Kardeş Der) tarafından Diyarbakır'ın Ergani ilçesinde Kutlu Doğum Haftası etkinliği düzenledi.

İlçe otogarındaki etkinliğe katılanlar, Arapça, Türkçe ve Kürtçe yazılı döviz ve pankart taşıyıp, tekbir getirdi. Etkinlikte konuşan Ergani Kardeş Der Başkanı Hasan Haksever, Hazreti Muhammed'in örnek şahsiyetinden bahsetti. Haksever, "Her iki dünyada aziz olmanın Allah resulünü sevmekle mümkün olabilir. Allah ve resulünü dost edinen sahabeleri, Allah'ü Teala aziz kılmıştır, onların isimlerini günümüze kadar getirmiştir. Diğer yandan Hz Muhammed'e düşmanlık yapanlar, bu dünyada rezil oldukları gibi, ahirette de azaba müstahak olmuşlardır. Bu yüzden bizler de o sahabeler gibi Allah resulünü sevmeli ve O'nu dost edinmeliyiz ki, her iki dünyada aziz olabilelim" dedi.

Konuşmaların ardından etkinlik, okunan mevlit, ilahi, şiir, salavat ve duayla sona erdi. - DİYARBAKIR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ergani'de Kutlu Doğum Haftası Etkinliği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement