Ergani'de Yeni Kimlik Kartı Mesaisi - Son Dakika
Güncel

Ergani'de Yeni Kimlik Kartı Mesaisi

Ergani'de yeni kimlik kartı talebi doğrultusunda oluşan yoğunluğun azaltılması için hafta sonu da başvuruların alınması kararlaştırıldı.

17.02.2017 18:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ergani'de yeni kimlik kartı talebi doğrultusunda oluşan yoğunluğun azaltılması için hafta sonu da başvuruların alınması kararlaştırıldı.

Ergani Kaymakamı Mesut Çoban, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yeni kimlik kartlarına ilişkin başvuruların, ülke genelinde 2 Ocak'tan itibaren alınmaya başlandığını anımsatarak, kimlik kartı değişikliği için ilçe nüfus müdürlüklerinde yoğunluk yaşandığını söyledi.

İçişleri Bakanlığı tarafından kimlik kartı başvurularındaki yoğunluğun azaltılması ve nüfus cüzdanını değiştirmek zorunda olanların, yeni kimlik kartı başvurularının hızlı bir şekilde karşılanması amacıyla, ilçe nüfus müdürlüklerimizin mesai saatleri yeniden düzenlendiğini kaydeden Çoban, yoğunluk azalıncaya kadar başvuruların cumartesi ve pazar günleri de 09.00-17.00 saatleri arasında alınmaya devam edilmesinin kararlaştırıldığını aktardı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Ergani'de Yeni Kimlik Kartı Mesaisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement