Ergani Gençlerbirliği'nin İmdadına Özsalça Yetişti - Son Dakika
Spor

Ergani Gençlerbirliği'nin İmdadına Özsalça Yetişti

Ergani Gençlerbirliği\'nin İmdadına Özsalça Yetişti

Diyarbakır Süper Amatör Lig ekiplerinden Ergani Gençlerbirliğispor'un maddi sorunlarını takıma sponsor olan Özsalça firması çözdü.

26.08.2015 14:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yeni sezon öncesinde mali konuklarda büyük sıkıntı yaşayan Diyarbakır Süper Amatör Lig ekiplerinden Ergani Gençlerbirliği spor'un imdadına Özsalça fabrikasının sahibi olan Elazığlı İşadamı Beytullah Özdemir yetişti.

Bir yıllığına sponsor oldu

Beytullah Özdemir Ergani Gençlerbirliğispor'un ilçe merkezindeki tesislerine gelerek burada kulüp Asbaşkanı Ekrem Senvar, Kulüp Koordinatörü Mehmet Kanat ile Kulüp Basın Sözcüsü Zülküf Kaya ile bir araya geldi. Yapılan görüşmeden sonra kulübe bir yıllığına sponsor olan İşadamı Özdemir, bu sezon için kulübün bütün masraflarını karşılayacak. İşadamı Özdemir, futbolcuların idman ve maçlarda giyeceği malzemelerin bir kısmını yaptırdı geri kalanını da sipariş etti.

"Özdemir, örnek bir davranışta bulunmuştur"

Ergani Gençlerbirliğispor'un Asbaşkanı Senvar, konuya ilişkin düşüncelerini dile getirirken, "Yeni sezon öncesinde mali konularda sıkıntılarımız vardı. Bu manada Beytullah Bey imdadımıza yetişti desek yeridir. Beytullah Bey, sporu çok seven bir hemşerimizdir. Kendisi kulübümüze sponsor olarak bizleri mutlu etmiştir. Bu davranışının diğer işadamlarına da örnek olmasını diliyor ve kendisine de sonsuz teşekkür ediyoruz" dedi.

"Sosyal sorumluğu önemsiyoruz"

Daha sonra söz alan İşadamı Özdemir, "Ergani Gençlerbirliği'nin Kulüp Basın Sözcüsü dostum Zülküf Kaya bana takımın içerisinde bulunduğu durumu anlattı ve sponsor olup olmayacağımı söyledi. Ben de bu teklifi hemen kabul ettim. Zaten Özsalça olarak sosyal sorumluluklarımızın bilincinde olan bir firmayız. Düşünün, çocuklarımız ve gençlerimiz bizim desteğimizle kötülüklerden uzak kalıp spor yapacak. Bundan daha güzel bir sosyal sorumluluk olur mu? Bu konuda bize teklif getiren Erganili hemşerilerime ben teşekkür ediyorum" dedi.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Spor Ergani Gençlerbirliği'nin İmdadına Özsalça Yetişti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement