Ergani Gençlerbirliği Türkiye 13 Yaş Altı Futbol Şampiyonası'ndan Umutlu - Son Dakika
Yerel

Ergani Gençlerbirliği Türkiye 13 Yaş Altı Futbol Şampiyonası'ndan Umutlu

Diyarbakır’ı, Türkiye 13 Yaş Altı Futbol Şampiyonası’nda temsil edecek olan Ergani Gençlerbirliği Başkanı Ekrem Senvar, "Onursal başkanımız olan kaymakam Yılmaz’ın desteğiyle Türkiye Şampiyonası’nda da büyük işler başaracağız" dedi.

16.06.2014 13:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Diyarbakır'ı, Türkiye 13 Yaş Altı Futbol Şampiyonası'nda temsil edecek olan Ergani Gençlerbirliği Başkanı Ekrem Senvar, "Onursal başkanımız olan kaymakam Yılmaz'ın desteğiyle Türkiye Şampiyonası'nda da büyük işler başaracağız" dedi.

Diyarbakır 13 Yaş Altı Gençler Futbol Ligi'ni ilk 2 sırada tamamlayarak Türkiye Şampiyonası'na katılma hakkı kazanan Ergani Gençlerbirliği, Türkiye'nin birçok bölgesinde şampiyon olan takımların katılacağı Türkiye Şampiyonası için umutlu ve iddialı.

Kulüp Başkanı Ekrem Senvar, Diyarbakır'ı temsil etmelerinin anlamlı ve bir o kadar da sorumluluk ifade ettiğini belirterek, kulübün en büyük destekçisi olan Kaymakam Erdinç Yılmaz'ın katkılarıyla büyük başarılara imza atmak istediklerini söyledi.

Senvar, "Diyarbakır şampiyonluğunu Kaymakam beye armağan ediyoruz ancak bunu yeterli de görmüyoruz. Artık sadece Ergani'yi değil Diyarbakır'ı temsil edeceğiz. Sorumluluğumuz bir hayli arttı. Onursal başkanımız olan kaymakam Yılmaz'ın desteğiyle Türkiye Şampiyonası'nda da büyük işler başaracağız" diye konuştu.

Kırmızı-Siyahlı kulübün koordinatörü Mehmet Kanat ise Kaymakam Yılmaz'ın verdiği maddi ve manevi destekle bugünlere geldiklerine dikkat çekerek, tamamı Erganili olan gençlerden oluşan takımla Türkiye şampiyonasında başarılı olacaklarını iddia etti. - Diyarbakır

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Ergani Gençlerbirliği Türkiye 13 Yaş Altı Futbol Şampiyonası'ndan Umutlu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement