Ergani Kaymakamlığı'ndan "Halk Günü" Etkinliği - Son Dakika
Yerel

Ergani Kaymakamlığı'ndan "Halk Günü" Etkinliği

Ergani Kaymakamlığı\'ndan "Halk Günü" Etkinliği

Ergani Kaymakamı Eşref Yonsuz, vatandaşların sorunlarına anında çözüm üretmek için "Halk Günü" etkinliği düzenleyeceklerini söyledi.

23.10.2014 12:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ergani Kaymakamı Eşref Yonsuz, vatandaşların sorunlarına anında çözüm üretmek için "Halk Günü" etkinliği düzenleyeceklerini söyledi.

Kaymakam Yonsuz, Ergani ilçesinin 88 köy, 100'den fazla mezrası olduğu için Diyarbakır'ın en büyük ilçesi olduğunu belirtti.

Bu oranda kurum, iş ve işlemleri ve evrak yoğunluğunun fazla olduğunu dile getiren Yonsuz, şöyle konuştu:

"Dolayısıyla ziyaretimize gelen vatandaşlarımıza yeteri kadar zaman ayıramıyoruz. Aynı zamanda kurum, esnaf ziyaretleri ile işlerini, evrakların zamanında yetiştirebilmek, başlatılan projelere yerinde bakılıp yeteri kadar zaman ayrılabilmesi zordur. Zaman zaman işleri yerinde takip etmek için makam dışına çıkmam gerekiyor. Bu nedenle kaymakamlık olarak, vatandaşların sorunlarına anında çözüm üretmek için halk günü etkinliği düzenleyeceğiz."

Yonsuz, 3 Kasım 2014 Pazartesi gününden itibaren, her hafta pazartesi ve perşembe günleri saat 10.00 ile 12.00 arasında kaymakamlık toplantı salonunda halk ile görüşme fırsatı yakalayacaklarını kaydetti. - Diyarbakır

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Ergani Kaymakamlığı'ndan 'Halk Günü' Etkinliği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement