Ergani Mesire Alanına Kavuştu - Son Dakika
Güncel

Ergani Mesire Alanına Kavuştu

Ergani'de 77 bin metrekarelik alan mesire ve dinlenme yeri olarak düzenlendi.

26.04.2016 12:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ergani'de 77 bin metrekarelik alan mesire ve dinlenme yeri olarak düzenlendi.

Ergani Belediyesi tarafından Devlet Su İşleri 10. Bölge Müdürlüğünden devir yoluyla alınan 77 bin metrekarelik ambar alanı, bir yıl içerisinde piknik, mesire ve dinlenme yeri olarak yenilendi.

Düzenleme kapsamında çimleme ve ağaçlandırma çalışması yapılan alanda kantin, oyun alanı, yürüyüş yolu, park ve spor alanı da inşa edildi.

Ergani Belediye Başkanı Ramazan Kartalmış, ilçede eksikliği hissedilen piknik ve mesire alanını hizmete sunduklarını söyledi.

Vatandaşların huzur içerisinde aileleriyle vakit geçirebilecekleri bir alanı inşa ettiklerini ifade eden Kartalmış, "Bu alanda vatandaşlarımız için hiçbir masraftan kaçınmadık. Piknik alanımızda eksik bulunmuyor. Yalnız vatandaşlarımızdan tek ricamız, bu alanı temiz tutmalarıdır." diye konuştu.

Ayrıca ilçede bulunan mezarlıklarda da çalışma yürüttüklerini belirten Kartalmış, "Belediye olarak ilçe merkezindeki bütün mezarlıkları aydınlatmayı hedefliyoruz. Mezarlıklarda biten yaban otlarının temizlenmesini de yaptıracağız. Ayrıca suyu olmayan mezarlıkların da bu sorunu gidereceğiz." dedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Ergani Mesire Alanına Kavuştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement