Ergani MYO'da Fotoğrafçılık Üzerine Söyleşi - Son Dakika
Yerel

Ergani MYO'da Fotoğrafçılık Üzerine Söyleşi

Ergani MYO\'da Fotoğrafçılık Üzerine Söyleşi

Diyarbakır Fotoğraf Amatörleri Derneği (DİFAK) tarafından Ergani Meslek Yüksekokulunda söyleşi düzenlendi.

29.11.2015 19:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Diyarbakır Fotoğraf Amatörleri Derneği (DİFAK) tarafından Ergani Meslek Yüksekokulunda söyleşi düzenlendi. Bilgisayar Programcılığı Bölümü, Bölüm Başkanı Öğretim Görevlisi Faruk Aksoy ve Bilgisayar Programı öğrencisi Hüsamettin Arca'nın organize ettiği söyleşide, DİFAK üyesi İskan Altın ve Türkan Kılıç fotoğrafçılık hakkında öğrencileri bilgilendirdi.

Fotoğraf çekmenin kişinin kendini ifade ediş biçimi olduğunu ve fotoğraf çekmenin düşünülenin aksine, büyük emek istediğini belirten İskân Altın, çekilmiş olan fotoğrafların her birinin bir hikâyesinin olduğunu, olayları doğru ve yerinde görebilmek gerektiğini belirtti. Altın, belirli konular üzerinde yaptığı port folyo çalışmalarından bilgiler verdi.
Türkan Kılıç ise fotoğrafçılığa nasıl ve ne şartlarda başladığını, herkesin şuan ki teknolojiyle birer fotoğrafçı olabileceğini belirterek, en iyi fotoğraf nasıl çekilir sorusuna cevap verdi. Diyarbakır bölgesi fotoğraf çalışmalarının sunulduğu söyleşide öğrenciler fotoğraf çekmenin püf noktalarını ve yapılması gerekenleri öğrendi.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Ergani MYO'da Fotoğrafçılık Üzerine Söyleşi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement