Erganili Çocuklar Kıbrıs'taki Başarılarını Kupayla Taçlandırdı - Son Dakika
Spor

Erganili Çocuklar Kıbrıs'taki Başarılarını Kupayla Taçlandırdı

Erganili Çocuklar Kıbrıs\'taki Başarılarını Kupayla Taçlandırdı

Ergani Gençlerbirliği, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC)'nde düzenlenen 7. Gündüz Tekin Onay Minikler Futbol Festivali'nden kupayla döndü.

28.07.2015 17:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Her yıl geleneksel olarak Türkiye Futbol federasyonu (TFF) ile KKTC Tarafından müşterek olarak düzenlenen Gündüz Tekin Onay Minikler Futbol Festivali'nin 7'ncisi de bir hayli renkli geçti. Turnuvaya katılan Ergani Gençlerbirliği kafilesini KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı ve Başbakan Özkan Yorgancıoğlu da makamlarında kabul etti, yönetici, teknik heyet ve sporcularla bir araya gelip hatıra fotoğrafları çektirdi. Diyarbakır temsilcisinin başında kulüp yöneticilerinin yanı sıra federasyon temsilcileri olarak Abdulsamet Karakaş ile Kenan Dişli de hazır bulundu.

Destek Olursa Başarı da Gelir

Katılımcı takımların tamamına turnuva anısında çeşitli hediyelerin verildiği festivalde Ergani Gençlerbirliği ise ortaya koyduğu başarılı maçlardan dolayı kupa altı. Ergani Gençlerbirliği Asbaşkanı Ekrem Senvar, başarılarından dolayı Antrenörleri Mehmet Kanat ile Ömer Korkmaz'a teşekkür etti. Kulübe verdiği maddi ve manevi desteklerinden dolayı İlçe kaymakamı Eşref Yonsuz'a da teşekkür eden Senvar, "İlçemizde çok iyi bir futbol potansiyeli var. Daha önce hem Erganispor hem de Ergani Gençlerbirliği alt yapı takımları Türkiye Genelinde derece yapmıştı. Destek olduğu takdirde neler yapabileceğimizi bir kez daha gösterdik" dedi.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Spor Erganili Çocuklar Kıbrıs'taki Başarılarını Kupayla Taçlandırdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement