Erganispor Kaybını Telafi Edecek - Son Dakika
Spor

Erganispor Kaybını Telafi Edecek

Erganispor Kaybını Telafi Edecek

Diyarbakır deplasmanlı Süper Amatör Lig'de geçen Cumartesi günü deplasmanda grup lideri Hebun Alipınar'a 2- 1 yenilen Erganispor'da üzüntü hakim.

27.01.2015 21:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sarı siyahlı ekip, bu hafta sahalarında konuk edecekleri Seyrantepesporu mağlup ederek kayıp puanlarını telefi etmeye çalışacak. Kulüp Başkanı Ekrem Senvar, Deplasmanlı 1. Amatör Küme Futbol Ligi'nde şampiyonluk hedefleyen ve şu an grup lideri olan Ergani Gençlerbirliği'nin hedefine varması için Erganispor'dan Yusuf ve Turgut'u takviye güç olarak verdiklerini söyledi.

Senvar, "Ergani Gençlerbirliği şampiyonluğa oynuyor. Biz de Erganispor olarak bu kardeş takımımızın bir üst lige çıması için kadromuzdan çok iyi 2 sporcumuzu transfer ettik. Umarız ki Gençlerbirliği de seneye Süper Amatörde futbol oynar" dedi.

Lider Alipınarspor karşısında iyi bir futbol sergilemelerine rağmen maçı kaybettiklerine işaret eden Senvar, "Hem biz hem de rakibimiz iyi bir futbol ortaya koydu. Ama kazanan onlar oldu. Kendilerini tebrik ediyorum. Bizim de futbolcuları üstün çabalarından dolayı içtenlikle kutluyorum. Neticede bir maç kaybettik, yolumuza devam ediyoruz. Bu hafta Seyrantepespor ile sahamızda oynayacağız. Bu maçı kazanarak geçen haftaki yenilgiyi telafi edeceğiz" şeklinde konuştu.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Spor Erganispor Kaybını Telafi Edecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement