Ergene'de İlk İftar - Son Dakika
Yerel

Ergene'de İlk İftar

Ergene\'de İlk İftar

Akparti Tekirdağ ve İstanbul İl Başkanlıklarınca Tekirdağ'a bağlı İlçe ve Beldelerde yapılan sokak iftarları devam ediyor.

03.08.2013 10:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Akparti Tekirdağ ve İstanbul İl Başkanlıklarınca Tekirdağ'a bağlı İlçe ve Beldelerde yapılan sokak iftarları devam ediyor. Her akşam başka bir merkezde yapılan sokak iftarlarına katılım hız kesmeden devam ediyor.

"Ramazanda Trakya Bir Başka Güzel, İstanbul Komşuları ile Daha Güze"l sloganı ile yola çıkan Ak Parti İstanbul İl Başkanlığı, geçtiğimiz gün Tekirdağ'ın yeni ilçesi Ergene'de sokak iftarı yaptı.

Yeni kurulan Ergene ilçesinin merkezi olan Marmaracık beldesinde yapılan sokak iftarına vatandaşlar yoğun katılım gösterdi. Ak Parti Ergene (Marmaracık) iftarına Tekirdağ Milletvekili Özlem Yemişçi, Marmaracık Belediye Başkanı Hüseyin Bulut ve Belediye meclis üyeleri, Tekirdağ İl Başkanı Ahmet Kambur ve yönetim kurulu üyeleri, Çorlu ilçe Başkan vekili Kurtuluş Ay ve yönetim kurulu üyeleri, Ak Parti Marmaracık, Velimeşe, Ulaş belde teşkilat yönetimleri partililer ve vatandaşlar katıldı.

İftar saati öncesinde konuşma yapan Marmaracık Belediye Başkanı Hüseyin Bulut; "Beldemizde çok güzel hizmetler yaptık, Belediye hizmet binasıyla alt yapısıyla, doğal gazıyla, spor sahasıyla, park alanlarıyla Marmaracık'ta yaşanır güzel çalışmalar yaptık" dedi. Tekirdağ'ın Büyükşehir yapılması ile Ergene ilçesinin de kurulduğunu kaydeden Bulut; "şimdi bize düşen Allah'ın izni ile önümüzdeki seçimlerde Ergene ilçe belediyesini kazanarak güzel hizmetlerimize devam etmektir" dedi.

Marmaracık belde belediye binası arkasındaki sokakta kurulan iftar sofralarındaki binlerce vatandaş ezan sesi ile iftarlarını açtı. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ergene'de İlk İftar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement