Ergene'den Kısa Kısa - Son Dakika
Yerel

Ergene'den Kısa Kısa

HÖH Genel Başkan Yardımcısı Rıza, Ergene Belediyesini ziyaret etti.

21.12.2014 13:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bulgaristan'da üyelerinin çoğunluğunu Türklerin oluşturduğu Hak ve Özgürlükler Hareketi (HÖH) Genel Başkan Yardımcısı Ruşen Rıza, Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel'i makamında ziyaret etti.

Ziyarette, Rıza ile bir süre görüşen Yüksel, HÖH'ün genel seçimler öncesinde yaptığı çalışmaları yakından takip ettiklerini belirterek "Bugün bizlere gerçekleştirdiği ziyaretten dolayı Ruşen Rıza'ya çok teşekkür ediyorum. Seçimler öncesinde kendilerinin çalışmalareını yakından takip ettim" dedi.

Rıza da Yüksel'e, genel seçimlerde kendilerine verdiği destekten dolayı teşekkür ederek plaket takdim etti.

Yol yapım çalışmaları

Ergene Belediyesi, ilçede yol yapım çalışmalarını sürdürüyor.

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, yaptığı açıklamada, Velimeşe Organize Sanayi Bölgesi'nin giriş alanına parke döşeme çalışmalarını yürüten Ergene Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekiplerin çalışmalarının devam ettiğini belirterek, ihtiyaç duyulan bazı bölgelerde de çalışmaların sürdürüldüğünü ifade etti.

Bölgede yaşayan vatandaşların sıkıntılarını gidermek için mevsim şartlarına rağmen çalışmalarına devam ettiklerini bildiren Yüksel, "İlçemizdeki tüm mahalle ve ara sokaklarda gereken yol onarım ve yapım hizmetlerini yerine getirmek için büyük gayret içerisindeyiz, Ergene halkına hizmet vermeyi her alanda sürdürmeye devam edeceğiz" dedi.

Yol güvenliği levha çalışmaları

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Ergene Belediyesi ile birlikte yaptığı çalışmalar kapsamında, ilçede araç trafiğinde yol güvenliği açısından işaret ve levla yerleştirme çalışmaları başlatıldı.

Ergene Belediyesi'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, ilçe merkezindeki ve ana güzergahlardaki eskiyen trafik işaret levhaları yenilenirken, trafik işaret levhası takılması gereken yerlere de ilave levhalar yerleştirildi.

Ergene Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekiplerinin, yasaların yetki verdiği çerçevede belirlenen programa göre ilçe sınırları içerisinde işaret levhalarının tespit ve yenileme çalışmalarının devam edeceğini açıklamada, çalışmaların devam edeceği de kaydedildi. - Tekirdağ

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Ergene'den Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement