Ergene'den Kısa Kısa - Son Dakika
Güncel

Ergene'den Kısa Kısa

Ergene Belediyesi Nisan ayı meclis toplantısı yapıldı.

07.04.2017 17:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ergene Belediyesi Nisan ayı meclis toplantısı yapıldı.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, toplantının Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel Başkanlığında yapıldığı belirtilerek, gündem maddelerinin konuşularak karara bağlandığı kaydedildi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Başkan Yüksel, 112 Acil Sağlık istasyonunun tamamlandığını hatırlatarak şu ifadeleri kullandı:

"Velimeşe 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu inşaatı bitirilmiş olup Valilikte yapılan protokol ile Tekirdağ İl Sağlık müdürlüğüne devredilmiş ve halkın hizmetine sunulmuştur. Velimeşe Kapalı Spor Salonu yapım işi tamamlanmış olup, 2017 yılı içerisinde hizmete açılacaktır.

Bunların yanı sıra Yeşiltepe Mahallesi Masal Parkı, Cumhuriyet Parkı, Marmaracık Demokrasi Meydanı, Cumhuriyet Mahallesi Yeni Muhtarlık Binası, Misinli Mahallesi Düğün Salonu Tadilatı, Vakıflar Mahallesi Sebahattin Erbil ve Ayazma Parkı, Velimeşe Mahallesi Geçici Kısırlaştırma ve Rehabilitasyon Merkezi, Sağlık Mahallesi Atık Getirme Merkezi ve Vakıflar Mahallesi Sevgi Yolu özel prestij projesinin açılışları yapılarak halkımızın hizmetine sunulmuştur."

Kızıltoprak'tan şehit ailelerine ziyaret

Ergene Kaymakamı Fatih Kızıltoprak şehit ailelerine ziyarette bulundu.

Kaymakamlıktan yapılan yazılı açıklamada, Kızıltoprak'ın Sağlık Mahallesinde oturan şehit ailelerini ziyaret ederek, istek ve şikayetlerini dinlediği belirtildi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Kızıltoprak, şehitlerin emaneti ailelerinin her zaman yanında olduğunu ve talep edilmesi durumunda her ihtiyaçlarının ivedilikle karşılanacaklarını kaydetti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Ergene'den Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement