Ergene Nehri'ne Atılan Bebeği Arama Çalışmaları Başladı - Son Dakika
Güncel

Ergene Nehri'ne Atılan Bebeği Arama Çalışmaları Başladı

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : AFAD ekiplerinin nehirde arama yapması Lüleburgaz'da yeni doğan bebeğin Ergene Nehri'ne atıldığı iddiasıyla, İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) ekiplerince arama başlatıldı.

29.03.2016 17:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

AFAD ekiplerinin nehirde arama yapması Lüleburgaz'da yeni doğan bebeğin Ergene Nehri'ne atıldığı iddiasıyla, İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) ekiplerince arama başlatıldı.

Alınan bilgiye göre, Ezgi D. (17) Müsellim köyündeki evinde doğum yaptıktan sonra rahatsızlanarak, Lüleburgaz Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Ezgi D'nin rahatsızlığının doğum sonrası meydana geldiğini belirleyen doktorlar, durumu polise bildirdi.

Polis ekiplerince ifadesi alınan Ezgi D, hamileliğinin 7. ayında doğum yaptığını, erkek arkadaşı İbrahim Y'nin de (22) bebeği Alacaoğlu köyü yakınlarında Ergene Nehri'ne attığını iddia etti. Olayla ilgili Ezgi D. ile İbrahim Y. gözaltına alındı.

İbrahim Y. kendisine yer gösterme yaptırıldığı sırada cumhuriyet savcısına, olayı şu şekilde anlattı:

"Bebek dünyaya geldiğinde, iki poşete koyarak bağladım. Ardından otomobille Ergene Nehri'ne gelerek, bebeği köprüden bıraktım. Daha sonra bölgeden uzaklaştım. Poşetin nereye gittiğini görmedim."

İfadeler doğrultusunda söz konusu bölgeyi kontrol eden polis ekipleri, durumu AFAD ekiplerine bildirdi. Bölgeye gelen çok sayıda AFAD ekibi de Ergene Nehri'nde botlarla arama başlattı.

Ergene Nehri\'ne Atılan Bebeği Arama Çalışmaları Başladı
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Ergene Nehri'ne Atılan Bebeği Arama Çalışmaları Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement